Így buliznak a magyar sztárok a Sziget Fesztiválon

Tóth Gabi Sziget Fesztivál Győrfi Pál Rubint Réka Cinthya Dictator Iszak Eszter Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. 

Gáspár Evelin, Rubint Réka és Győrfi Pál is a Sziget Fesztiválon bulizik a napokban, így, aki nyitott szemmel jár, a tömegben felfedezheti kedvenceit.

Rubint Réka a családdal látogatott ki a Sziget Fesztiválra. Úgy tűnik, hogy Lana Del Rey koncertjét hallgatták. "Sziget. Az èn Drága "kicsi" Fiammal. Mèg most velem. Mert még engedi" - írta fotójához Rubint Réka.

❤️❤️❤️ @lara_schobert_official @norbert_schobert_jr.offical #together #szigetfestival #evening

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Győrfi Pál is családi körben élvezte a fesztivált, fiával, Danival bulizott. Úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat.

Idén is együtt #myson #szigetfestival @dani.gyorfi

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

Cinthya Dictator igazi buliszerelést választott a Sziget Fesztiválra, hasát megmutató felsőben és forrónadrágban jelent meg.

Sziget @olegborisuk

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Iszak Eszter azt is követőire bízta, hogy kimenjen-e a fesztiválra, természetesen arra szavaztak, hogy bulizzon. "Instastory-ban megszavaztàtok, hogy jöjjek ki a Szigetre, úgyhogy itt vagyok" - írta Iszak Eszter fotójához.

Rubint Rékáékhoz hasonlóan Gáspár Evelin is Lana Del Rey koncertjére volt kíváncsi. Úgy tűnik A VIP-ból élvezte a látványt és hallgatta a lírai dallamokat.

Hi @lanadelrey ✌️#sziget2018

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.