Késsel a cipőjében jutott be az Anna & The Barbies koncertjére egy férfi, aki az énekesnőt, Pásztor Annát akarta megtámadni. A férfit elfogták, a bíróság és az ügyészség most úgy látja, hogy meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. 

Letelt a 30 nap, amit Pásztor Anna támadójának előzetes letartóztatásban kellett töltenie. A férfi még nyáron ment el az Anna & The Barbies koncertjére, cipőjében kést csempészett be, mellyel az énekesnőt akarta megtámadni. 

A férfti elkapták a biztonsági őrök, majd a rendőrök előzetes letartóztatásba helyezték. A bíróság és az ügyészség úgy látta, hogy fennáll a bűnismétlés veszélye, így még nem engedik el a férfit, november 6-ig még biztosna a rácsok mögött marad. 

Meghosszabbították Pásztor Anna támadójának előzetes letartóztatásátFotó: Szabó Gábor - Origo

"A IX. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását, miután megállapította, hogy a bűnismétlés veszélye miatt a legsúlyosabb kényszerintézkedés fenntartása továbbra is szükséges és indokolt. A bíróság egyetértett az ügyészség indítványával, és a gyanúsított letartóztatását további két hónappal, 2018. november 6. napjáig meghosszabbította" - mondta a Ripostnak dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.