Alekosz elárulta, milyen nő kell neki, Tatabányán folytatja a keresést

Forrás: TV2 -
párkapcsolat társkeresés Alekosz Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor, a hangszín és az észbeli képességek is számítanak Alekosznak, aki még mindig az igazi keresi. Ám ezek a dolgok nem úgy nyomnak a latba, ahogy azt a legtöbben gondolnánk. 

Fájlalja Nagy Alekosz, hogy nincs mellette a megfelelő társ, így járja az országot, hogy megtalálja az igazit. Keresi a tökéletes nőt, aki majd leveszi a lábáról. Gondolhatnánk, hogy ennyi keresés után lejjebb adott igényeiből, ám ez nem így van.

Korosztályként a 18 - 21 éveseket, a 35-42 éveseket jelölte meg. Hogy miért, az egyelőre rejtély. Úgy tűnik, az önállóság sem jöhet szóba:

"Agya legyen, de ne túl sok. A butaság ugyanis vonzó. Persze annyi legyen, hogy fölmérje, Alekoszról van szó. Magas iskolai végzettséget nem igényelek. A kisugárzás a fontos! Irányítható, terelgethető típus legyen. Tervei, életcélja ne legyen. Azt majd én alakítom ki benne" - írja Facebook-bejegyzésében Alekosz, aki a füleit is kímélni szeretné. "Legyen lágyhangú, csöndes és simulékony. Odaadó. Ha úgy adódik, az első randin adja oda magát. Legyen tisztában vele, hogy 24 óra alatt nem változik semmi. Mi változna. Legyen rám büszke! Barátnők ellenvéleményére ne hallgasson. Csak engem akarjon" - folytatja a volt valóságshow-szereplő.

Úgy tűnik, hogy eddig Székesfehérváron és Dunaújvárosban kereste az igazit, most pedig Tatabánya következik.

Múzeumba kerültek Ambrus Attila, a Viszkis relikviáihttp://www.life.hu/sztarok/20180918-muzeumba-kerultek-ambrus-attila-a-viszkis-relikviai.htmlRendőrmúzeumban láthatják az érdeklődők Ambrus Attila, a Viszkis rabló relikviáit, azokat a tárgyakat, amelyeket a rablásnál vagy épp a szökésnél használt. TV + Sztárok--Egy bennfentes szerint Meghan Markle álruhában járja London utcáithttp://www.life.hu/sztarok/20180918-egy-bennfentes-szerint-meghan-markle-alruhaban-jarja-london-utcait.htmlPiacra, fodráshoz és jógázni is jár Meghan Markle álruhában - állítja egy királyi családhoz közel álló forrrás. TV + Sztárok--Kiszel Tünde friss fotót posztolt: "Ő az új pasim"http://www.life.hu/sztarok/20180918-kiszel-tunde-friss-fotot-posztolt-o-az-uj-pasim.htmlKiszel tünde egy rejtélyes fotót posztolt a közösségi oldalára egy ismeretlen úriemberrel. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos tárgyalása: a zenész és ügyvédje nagyon bizakodókhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-galambos-lajos-targyalasa-lajcsi-es-ugyvedje-nagyon-bizakodok.htmlGalambos Lajost és társát 30 milliós víz-, gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség. A zenész és ügyvédje mesélt az elhúzódó nyomozás állásáról, a vádpontokról, és hogy mi eredményezte az előzetes letartóztatást. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka és Tilla egy családi strandon pucérkodott Máltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-majka-es-tilla-egy-csaladi-strandon-pucerkodott-maltan.htmlEgy Máltán élő magyar vendéglátós elárulta, hogy Majka és Tilla egy családi strandon dobta le a texilt, amit valószínűleg a konzervatív helyiek nem néztek túl jó szemmel. TV + SztárokOrigoGáspár Laci durván beszólt Solti Ádám párjának, Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-laci-durvan-beszolt-solti-adam-parjanak-berninek.htmlGáspár Laci a Nyerő Páros legutóbbi részében durván beszólt Solti Ádámnak és párjának, Berninek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.