Egy Máltán élő magyar vendéglátós elárulta, hogy Majka és Tilla egy családi strandon dobta le a texilt, amit valószínűleg a konzervatív helyiek nem néztek túl jó szemmel. 

Hófehér hátsókat villantott Máltán Tilla és Majka a hétvégén. Ám most kiderült, hogy az akció valószínűleg egy családi strandon történt, ahol a 1980-ban készült élő szereplős Popeye-filmet forgatták. A Bors cikke szerint ezt a helyet leginkább családosok keresik fel, hiszen látványos gyerekműsorok és beöltözött szereplők fogadják őket. 

Till Attila és Majka családi strandon pucérkodottFotó: Hirling Bálint - Origo

Egy ott élő magyar vendéglátós szerint a máltaiak nagyon konzervatívak. "Málta egy nagyon konzervatív hely, itt nem tolerálják a nyilvános meztelenkedést vagy a tengerparti nudizmust. Mozgalmas éjszakai élet is csak a bulinegyednek tartott Paceville-ben van, az ország további részén igen vallásos életet élnek a helyiek" - mondta a vendéglátós. 

Hozzátette: több helyi ismerőse nem nézte jó szemmel a családi strandon készült pucérkodós képeket. A Bors kereste Tillát ezzel kapcsolatban, ám lapzártájukig nem kaptak választ.