Szorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.

Szorcsik Viki elképesztő formában van, amit a nézők is hamarosan láthatnak: pikáns szexjelentei miatt válik meg ruháitól a Jóban rosszban sorozat egykori Judit nővére a Korhatáros szerelem című sorozat második évadában. 

Szorcsik VikiForrás: Instagram/csikviki

"Izgalmas volt a forgatás, nagy kihívást jelentett! A Szandra nevű karaktert játszom, aki egy negyvenes bomba nő. Elcsábítja Dusánt, s célja is van ezzel. Ez természetesen majd menet közben derül ki. Rendkívül jó a stáb és a színészgárda is! Hosszú forgatási folyamat volt, de minden egyes perce és pillanata megérte! Fárasztó volt, ez egy ilyen szakma, hiszen sokszor hajnali négykor kel és este tízkor is ott áll a színész a kamera előtt, de mindamellett csodálatos munka!" - mesélte a Blikknek Viki, akit nem csak a képernyőkön, de színpadon is láthatunk. A pikáns fotót ITT láthatjátok.

"A Vidám Színpadon van a Forró hétvége című darab, amiben játszom, ám az elfoglaltságaim sajnosnem engedték, hogy több színházi feladatot vállaljak. A tavasz és a nyár húzós volt, de most már talán lesz egy kis időm."