Cristiano Ronaldót egy másik nő is szexuális erőszakkal vádolja

Forrás: AFP/Marco Bertorello -
Kathryn Mayorga Cristiano Ronaldo erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb áldozat jelentkezett, akit állítólag szintén megerőszakolt Cristiano Ronlado. A nő kilétét nem fedték fel. 

Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádolja a 34 éves Kathryn Mayorga. Azt állítja, a focista 2009-ben a szállodai szobájában erőszakoskodott vele, majd fizetett hallgatásáért. A nő ügyvédje a Daily Mailnek arról számolt be, hogy egy újabb áldozatról szereztek tudomást.

Cristiano Ronaldót újabb nő vádolja Forrás: AFP/Marco Bertorello

A meg nem nevezett személy felvette velük a kapcsolatot, hogy beszámoljon arról vele is erőszakoskodott a focista. „Felhívott egy nő, aki azt állítja, hasonlókon ment keresztül" – mondta Leslie Stovall, aki nem nevezte meg a másik állítólagos áldozatot.

Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-camilla-hercegne-nem-megy-el-eugenia-hercegno-eskuvojere.htmlCamilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre. TV + Sztárok--Aradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-aradszky-laszlo-egy-evvel-a-halala-utan-kapott-felkerest-egy-fellepesre.htmlEgy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. TV + Sztárok--Béres Alexandra a rászoruló gyermekekért kampányol: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-beres-alexandra-a-raszorulo-gyermekekert-kampanyol.htmlBéres Alexandra is csatlakozott az UNICEF kampányához, mely a rászoruló gyermekeket segíti, hogy azok egészségesen és biztonságban tudjanak felnőni. Összesen tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember állt a kampány mellé, Béres Alexandra pedig a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy ő miért csatlakozott az akcióhoz. TV + Sztárok--Vesebetegsége miatt öngyilkos akart lenni Tina Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-vesebetegsege-miatt-ongyilkos-akart-lenni-tina-turner.htmlMegdöbbentő vallomást tett hamarosan megjelenő könyvében Tina Turner. Vesebetegsége miatt nem akart gépeken élni, ezért a támogatott öngyilkosságt tervezte. Aztán egyszer csak megérkezett a segítség.TV + Sztárok--Curtis az Instán üzent a legfontosabb embernek az életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-curtis-az-instan-uzent-a-legfontosabb-embernek-az-eleteben.htmlSzerelméről, Krisztiről posztolt fotót Curtis, hozzá pedig egy szívhez szóló szerelmi vallomást írt, amit a Forest Gump című filmből idézett.TV + Sztárok--Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-eljaras-indult-hosszu-katika-es-shane-tusup-cege-ellen.htmlA Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.