Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt Fenyő Miklós: visszaéltek a nevével. Szeretné figyelmeztetni rajongóit, hogy ne dőljenek be, koncertet hirdettek az ő és Szikora Róbert nevében, ám egyikük sem tudott a fellépésről. 

"Sajnálatos módon ismét belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. A szombathelyi Agora Kulturális Központba, november 17-re meghirdetett „Két legenda egy színpadon" című Fenyő és Szikora koncert (melynek már a címe is megtévesztő, hiszen nem egyszerre lett volna a színpadon Szikora Róbert és Fenyő Miklós) úgy került publikálásra, hogy a két szereplő közül egyiknek sem volt szerződése az eseményre. Miután ennek ellenére reklámozták, elküldtünk egy szerződést az állítólagos szervezőnek, de az aláírva soha nem érkezett vissza. Azóta próbáljuk elérni telefonon a megrendelőt, de sem Fenyő Miklós, sem Szikora Róbert menedzsmentjének hívására nem veszi fel a telefont" - kezdte Facebook-bejegyzését Fenyő Miklós. 

Elnézést kértek a rajongóktól, hiszen a koncertre már folyt a jegyértékesítés. Azt is leírta, hogy már nem először történik ez velük, de remélik, többet nem fordul elő. 

A Blikk úgy tudja, hogy az Agora Savaria Kulturális Központ később reagált az ügyben. Állításuk szerint ők sem tudtak a dologról.