Szellemet rögzíthetett az idősek otthonának biztonsági kamerája: videó

biztonsági őr kamera szellem paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy furcsa, szellemnek tűnő, mozgó foltot rögzített egy biztonsági kamera Chicagóban.

Hihetetlen felvétel került fel az internetre. Egy chicagói idősek otthonában a recepción ücsörgő éjszakai biztonsági őr ereiben is meghűlt a vér, amikor az ajtó előtt meglátott egy szellemnek tűnő, furcsa, mozgó foltot. Az esetet rögzítette a kamera, a felvétel pedig azóta villámgyorsan elterjedt a világhálón – számolt be róla a napiufo.hu.

Mutatjuk!

A Dunakeszinél kihúzott autó és a benne lévő csontok évek óta a vízben lehettekhttp://www.life.hu/news/20181012-a-dunakeszinel-kihozott-auto-es-a-benne-levo-csontok-evek-ota-a-vizben-lehettek.htmlKét nappal ezelőtt húzták ki a Dunából Dunakeszinél azt az autót, melyben egy ember maradványait is megtalálták. Úgy tűnik, hogy a maradványok évek óta a víz rabjai voltak, a rendőrség egy eltűnt személlyel is összefüggésbe hozta az esetet. News--Deborah de Robertis katolikus zarándokhelyen vetkőzött pucérrahttp://www.life.hu/news/20181011-deborah-de-robertis-katolikus-zarandokhelyen-vetkozott-pucerra.htmlIsmét polgárpukkasztó mutatványt hajtott végre Deborah de Robertis: zarándokhelyen vetkőzött pucérra. News--Írországot és Skóciát kegyetlen vihar éri el péntekenhttp://www.life.hu/news/20181011-irorszagot-es-skociat-kegyetlen-vihar-eri-el-penteken.htmlVeszélyes jelenség alakult ki Európa nyugati partjainál: ez az úgynevezett Callum, amely 150 km/h-ás széllökésekkel csap le Skóciára és Írországra. News--Városi épületek között húzott el a hatalmas repülőgép: elképesztő videóhttp://www.life.hu/news/20181011-varosi-epuletek-kozott-huzott-el-a-hatalmas-repulogep-elkepeszto-video.htmlA városi irodaépületek között húzott el egy hatalmas Boeing C-17-es repülőgép Ausztráliában. Többeket a 2001. szeptember 11-i terrortámgadásra emlékeztetett. News--Rengeteg mikroműanyag hulladékot találtak a Dunábanhttp://www.life.hu/news/20181011-rengeteg-mikromuanyag-hulladekot-talaltak-a-dunab.htmlEgy friss kutatás szerint a hazai folyók közül a Dunában a legmagasabb az 5 milliméternél kisebb mikroműanyag hulladék mértéke. Ez hosszú távon az ökoszisztémának sem tesz jót, de az emberi egészségre is rossz hatással lehet. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoEzt teszi a villám az emberi testtel: fotóhttp://www.life.hu/news/20181010-ezt-teszi-a-villam-az-emberi-testtel.htmlNem mindennapi fotóra bukkant egy Twitter-felhasználó, bejegyzését rengetegen meg is osztották: azt ábrázolja, hogy mit tesz az emberi testtel a villámcsapás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.