Csonka András Ding Dong című dalát adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, ám a szöveget nem tudta. A színész Facebookon reagált a produkcióra, és a zsűri értékelésére is. 

Csonka András híres dalát, a Ding Dongot adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, produkciója azonban megosztotta a közönséget. Látható és érezhető volt ugyanis, hogy nem készült fel rendesen: sokat tévesztett a szövegben, de a koreográfiához sem járult hozzá.

Ráskó Eszter értékelésében a szemére is vetette ezt Bencének, elmondta, ezzel kicsit megalázta a dalt és Csonka Bandit is. András a Facebook-oldalán kommentálta a történteket.

Csonka András megalázva érzi magátFotó: Csudai Sándor - Origo

„Meddig játék a játék? Meddig show a show? Meddig humor a humor? Azt mondta Ráskó Eszter, hogy Bence kicsit megalázta a Ding Dongot, illetve engem. Bencét kedvelem, tehetséges srácnak gondolom. Nulla szövegtudással és nulla koreográfiai hozzájárulással a tisztesen teljesítő tánckarhoz, szóval kicsit mégiscsak igazat adok Eszternek. Mindez azonban Ganxsta Zolee szerint még így is jobb, mint én" – írta Csonka András Facebookon. Bence hiányos szövegtudásával nem csak neki volt problémája, Hajdu Steve is megemlítette a produkció után, hogy ennek a dalnak az országban szinte mindenki tudja a szövegét Bencén kívül, de Alföldi Róbertnek is megvolt a véleménye. „Ha mondjuk ez elő van adva, és rendesen beleraktad volna magadat, mint eddig mindenbe, az ennél sokkal kínosabb dolgokba is, akkor ez nem lett volna ennyire kínos" – mondta Alföldi.