Curtis nagy bejelentést tett közösségi oldalán

Forrás: TV2 -
Vacsora ünneplés siker szerelem Curtis karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész életét meghatározza majd Curtisnek az dolog, melynek bejelentését közösségi oldalán harangozta be. Kedvese ünnepi vacsorát is készített neki a jeles alkalom tiszteletére.

Úgy tűnik, kezd rendbe jönni Curtis élete azután, hogy Majka a Szegedi Ifjúsági Napok színpadán közölte: Curits drogproblémáimiatt szétválnak.

Egyedül koncertezik, valamint szerepel a Csak show és más semmi nagyszabású műsorban is. Most pedig közösségi oldalán harangozott be egy nagy hírt.

"A mai nap folyamán egy hatalmas dolog történt velem, ami meghatározza majd a életemet és a karrieremet is. Hálát adok a jó Istennek mindenért, amim van és azért, hogy mindig fogja a kezemet.
Hamarosan ti is megtudjátok miről is van szó. Ez alkalomhoz illő estebédet készített a szerelmem" - írta Instagramra feltöltött fotójához Curtis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.