Néhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár!

Beyoncé és Gwyneth PaltrowBeyoncé egy igazi díva, akinek a népszerűsége folyamatosan az egekben van, ám ez nem mondható el egyik legjobb barátnőjéről, aki – legalábbis látszólag – egyáltalán nem illik az énekesnőhöz. Gwyneth Paltrow-nak nem sok babér jutott az elmúlt években, annál több bírálat érte az oldalán összehordott sok bugyuta tanács miatt. Annak ellenére, hogy Beyoncé és Gwyneth nagyon különböznek, nagyon jó barátok 2010 óta.

Beyonce és Gwyneth PaltrowForrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur


Martha Stewart és Snoop DoggHa Beyoncé és Gwyneth Paltrow nem illenek össze, akkor Martha Stewart és Snoop Dogg végképp nem. A szakácsnőt és a rappert mégis összehozta a sors 2008-ban, és rá kellett jönniük, hogy sok a közös bennük, de főként az ételek szeretete köti őket össze. Annyira, hogy még közös főzőshow-juk is volt!

Snoop Dogg és Martha StewartForrás: Getty Images/WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz


Meryl Streep és 50 CentAz Oscar-díjas színésznő és a rapper kapcsolata címlapokra került, nem véletlenül: ennél furcsább párost nehezen tudnánk elképzelni, ők mégis nagyon jól szórakoznak együtt. Először egy kosárlabdameccsen fotózták le őket: az első sorból nézték az eseményeket, közben pedig vihorásztak.

Meryl Streep férjével, Don Gummerrel és 50 CenttelForrás: Northfoto

Dennis Rodman és Kim DzsongunMár eleve az meglepő, hogy Kim Dzsongunnal bárki szimpatizál, az meg végképp, hogy egy kosárlabdasztár a barátjának tartja a diktátort. Dennis Rodman többször is látogatást tett már Észak-Korea fővárosában, ahol Kim vendégszeretetét élvezte, és örök barátjának nevezte. Ölelkezős fotók is kerültek ki róluk a netre, aminek következtében Dennis valószínűleg sok rajongóját elvesztette.

Kim Dzsongun és Dennis RodmanForrás: AFP/Kcna

Eminem és Elton JohnA két zenész 2001-ben kötött örök barátságot egymással, amikor együtt léptek fel a Grammy-díjátadón. Eminem azután kérte fel Elton Johnt a közös előadásra, miután kritizálták őt, mondván, hogy homofób dalszövegeket ír. Kapcsolatuk nem ért véget a közös énekléssel, Eminem gyakran kér zenésztársától tanácsot.

Elton John és EminemForrás: Getty Images/Frank Micelotta Archive