A napokban tört ki a botrány a Wellhello háza táján. Hat zenész lépett ki a formációból, arra hivatkozva, hogy Fluor minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, ráadásul egyiküket komolyan megfenyegette.

Fluor Tomi, azaz Karácsony Tamás azt mondja, szerinte fel lett fújva egy belső konfliktus.

„Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak nem írtam olyat az SMS-emben, hogy bántani akarom” –mondta a Blikknek Fluor. Bartók Máté, a zenekar szaxofonosa azt állítja, hogy Tomi  komolyan megfenyegette SMS-ben, így a testi épségét féltve ezt be is jelentette a hatóságoknál. Ezután lépett ki öt társával együtt a Wellhellóból.

Fluor nem gondolja fenyegetésnek az SMS-t, amit a Wellhello egykori zenészének, Bartók Máténak küldöttFotó: Polyák Attila - Origo


„Erről a bejelentésről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől. Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik”
 – mondta Fluor, aki szerint ez a konfliktus már egy éve benne volt a levegőben. Az elküldött SMS-t pedig inkább zenészek közti felfokozott hangulatú kifakadásnak tartja, mint fenyegetésnek.