Hazugnak nevezte Meghan Markle-t nővére, Samantha

Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
tandíj Samantha Markle Meghan Markle egyetem hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samantha Markle ismét nekitámadt Meghannak. A hercegné legutóbbi nyilatkozatát kirtizálta a nővére, és hazugnak nevezte. 

Meghan Markle és nővére között talán sosem fog rendeződni a viszony, addig legalábbis biztosan nem, amíg Samantha folyamatosan megpróbálja lejáratni a hercegnét. Újabban hazugnak nevezte Meghant.
Meghan Markle a Fidzsi-szigeteken tett látogatása során beszélt arról, milyen nehézségeket okozott számára az egyetem finanszírozása. Ösztöndíjas volt és dolgozott is azért, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, a nővére azonban másként emlékszik.

Meghan Markle testvére nem hagyja békén a hercegnét Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

„Apa fizette a tanulmányait! Elfelejtette beszédében megemlíteni a legfontosabbat, ráadásul vannak számlák, amik ezt bizonyítják. Szeretem a testvéremet, de ez nevetséges. Nem hazudhatsz ekkorát, Meghan. Szörnyen abszurd” – írta Twitteren Samantha.

Meghan Markle nővére szerint a hercegné lesz a hibás, ha apjuk meghal


Samantha Markle, Sussex hercegnéjének nővére ismét mérges posztokat tett közzé közösségi oldalán. Azt állítja, ha apjuk, Thomas Markle meghal, azért húga lesz a felelős. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.