Survivor: öltek éhségükben a játékosok

hús éhségérzet liba Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte.

A Holtak szigetén Nóra, Vera és Jérémy úgy dönöttek, hogy levágják a libát, hogy végre húshoz jussanak, és erőre kapjanak. Az állat nyakát egy tábortól távoli ponton vágták el. Mindhármukat megviselte a dolog, szinte oda sem mertek nézni. Maguk sem hitték el, hogy ezt teszik, de az éhség nagy úr.

Vera volt a szakértő, aki már korábban látta, ahogy édesanyja csirkét vág, de ő maga még sosem vágta el egy állat nyakát sem. Azt mondta, ezzel túllépte a saját határait, sok volt neki ez az egész.


A libát leforrázták, megkopasztották, megmosták, majd szétbontották. A húsát nyárson sütötték meg. Attól függetlenül, hogy semmivel sem tudták ízesíteni, mindhárom játékos hatalmas élvezettel fogyasztotta a vacsorát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.