Baki a Survivorben: visszatért a Bayaniba a már Holtak szigetére távozott Beni

Forrás: RTL Klub -
Survivor Beni Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mindig könnyű dolguk a valóságshow-k szerkesztőinek, amikor is 24 óra anyagából kell egy-egy a nézők számára is érdekes adást összerakniuk, ami a Survivorre is igaz, ahol a játékokon kívül egyik nap pont olyan, mint a másik. Így aztán nem csoda, hogy néha egy-egy kisebb-nagyobb baki is becsúszik, mint ahogy az a péntek esti adásban is történt. 

A csütörtök esti műsorban és így a pénteki összefoglalóban is láthattuk, hogy a legutóbbi törzsi tanács után Beninek kellett távoznia a Holtak szigetére, ám egy (vélhetően korábban készült) vágókép erejéig a Bayani törzs tagja maradt, és vígan falatozott a többiekkel, amit a kommentelők is kiszúrtak.

„Most nézem újra a videót és feltünik az elején Szandi és Fanni beszélgetése előtt, a fiúk. Nem az hogy nézik Alexandrát (ez remélhetőleg természetes) inkább az hogy (a már kiesett!) Beni is ott falatozik velük egy pillanatig. Először azt hittem rosszul látok” – írta az egyikük.

Forrás: RTL Klub

„LOL, bevagtak a drBotoxot bamulo Benit. :D" „En amikor meglattam Beni fejet, hirtelen azt hittem megint egy ilyen 24oraval azelotti mesterkedes lesz" – olvasható máshol, de ilyen komment is született a furcsa időzavarral kapcsolatban: „Az elején Szandi olyan szexin öltözködött, hogy még Beni is visszament megnézni :DDDD".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.