Schobert Norbi kiakadt, amiért a zsűri lepontozta őt és Tatár Csillát a Csak show és más semmiben

Forrás: TV2 -
Csak show és más semmi Tatár Csilla Badár Tamás zsűri Schobert Norbi pontozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi nagyon a szívére vette a zsűri kritikáját a Csak show és más semmi legutóbbi adásában: legszívesebben kiszállt volna a műsorból. 

A Csak show és más semmi legutóbbi adásában Schobert Norbi és Tatár Csilla a Hooligans zenekarhoz csatlakoztak, előbbi dobosként, utóbbi pedig gitárosként. Habár Norbit dicsérték a zsűritagok, ő mégis zokon vette, hogy nem kaptak olyan magas pontszámot, valamint azt is, hogy Csilla teljesítményétől nem voltak elájulva az ítészek. A botrány a reklámszünetben tört ki.

Schobert Norbi kiakadt, amiért a zsűri lepontozta őt és Tatár Csillát Forrás: TV2
Pumped Gabo melegpornós társa költözött be a ValóVilág villájába? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-pumped-gabo-melegpornos-tarsa-koltozott-be-a-valovilag-villajaba.htmlEgy napja sincs, hogy az első játékosok birtokba vették a ValóVilág villáját, egyikükről máris mocskos titkok derültek ki: VV Krisztián állítólag Pumped Gabóval melegpornózott. TV + SztárokOrigoSztárba Sztár: Torres Dani számára ért véget a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-sztarba-sztar-torres-dani-szamara-ert-veget-a-musor.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadának negyedik élő adásában Torres Dani esett ki, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.TV + SztárokOrigoDrámai videóban jelentette be Sas József, hogy nem áll többet színpadra idénhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-dramai-videoban-jelentette-be-sas-jozsef-hogy-nem-all-tobbet-szinpadra-iden.htmlSas József idén már biztosan nem lép fel, minden előadását lemondta erre az évre.TV + Sztárok--ValóVilág 9: szakítás és cégalapítás miatt költözik be a luxusbörtönbe Adri – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-szakitas-es-cegalapitas-miatt-koltozik-be-a-luxusbortonbe-adri-video.htmlNovember 4-étől minden este láthatjuk majd Adrit is a ValóVilág 9-ben, aki értékesítéssel foglalkozik, valamint férfikommunikációval. TV + Sztárok--Bíró Ica a közösségi oldalán írta le: heteken belül kilakoltathatják őt és családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-biro-ica-kozossegi-oldalan-irta-le-heteken-belul-kilakoltathatjak-ot-es-csaladjat.htmlAhogy azt a Life.hu is több ízben megírta, Bíró Ica 10 évvel ezelőtti svájcifrank-alapú hitele miatt hatalmas adósságot halmozott fel, mivel nem tudta fizetni a sokszorosára nőtt törlesztőrészletet. A helyzet kezd kilátástalanná válni. TV + Sztárok--Újra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.