A világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. 

A Magyarországon is népszerű Better Call Saul című sorozat sztárja, Todd LaTourette egy tévéműsorban bejelentette, hogy valójában nem a háborúban sérült meg, és nem ezért hiányzik egyik karja. Saját magának vágta le. 

A Blikk cikke szerint a színész bipoláris személyiségzavarral küzd, amikor az eset történt, nem szedte a gyógyszereit. Ám ezután bőszen hangoztatta: háborús veterán, a karját a tengerentúlon veszítette el. Népszerűsége egyre nőtt, több szerepet kapott. Most vetett véget a hazugságoknak. 

Todd LaTourette saját maga vágta le a karjátForrás: Facebook/Todd Lawson LaTourrette

"Tisztában vagyok vele, hogy milyen tisztességtelen dolog volt éveken keresztül terjeszteni ezt a hazugságot, és tudom, hogy ezzel lőttek a karrieremnek" - idézik a színész szavait. LaTourette reméli, azzal, hogy bevallotta hazugságát és elmonta a valódi történetet, megmutatja másoknak, hová vezet, ha a bipoláris személyiségzavarban szenvedők nem szedik a gyógyszereiket.