Ki akarta deríteni, hogy a sok figyelem nélkül is tud-e élni Fehér Balázs, a Carbonfools együttes egykori énekese. Éppen ezért 3 évvel ezelőtt úgy döntött, eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta nem tudni róla semmit, most azonban elmondta, mit történt vele az alatt az idő alatt. 

A Konyhafőnök VIP - A séfek csatája című műsorban tér vissza a képernyőre Fehér Balázs modell, a Carbonfools együttes egykori énekese, aki három éve eltűnt a nyilvánosság elől. A Reggeliben most arról beszélt, hogy úgy érezte, nem tud teljesíteni. Ki akarta deríteni, hogy működik-e a nyilvánosság nélkül is, van-e önbecsülése a visszajelzések nélkül. 

"Rájöttem, hogy nincs. Hogy az önbecsülésem egy kreált dolog, amit én külső kondíciókkal tartok fenn. Be kellett ismernem ezt, és ez fájdalmas volt. Újra kellett értékelnem, hogy mi az, hogy férfiasság" - mesélte a műsorban Fehér Balázs. 

A Házon kívül stábjának arról is beszélt, hogy tehetős családból származik, gyermekkorában tudós akart lenni. Ám 16 évesen felfedezték, modellkedni kezdett. Rengeteg pénzt keresett már gimnazista évei alatt, majd minden előképzettség nélkül énekelni kezdett a Carbonfools zenekarban. De azt is őszintén elmondta, ezek milyen terhet róttak rá. Miután kilépett a zenekarból, nagyon rossz állapotba került, az öngyilkosságra is gondolt. Egykori felfedezője vitte kórházba, ahol segítséget kapott.
Most, a hároméves önkéntes száműzetés után visszaköltözött az életébe a zene. Mint mondta: szüksége volt erre az időre.