magyar válogatott futball foci Himnusz Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetek ligája C divíziójának 2. csoportjában győzte le Észtországot a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön. A szurkolók újra láthatták Dzsudzsák Balázst is, aki elmondta, miért hatódott meg annyira a mérkőzésen. 

162 nap után újra a magyar labdarúgó-válogatottban játszott Dzsudzsák Balázs A nemzetek ligája C divíziójának 2. csoportjában Észtország ellen. A focista a 65. percben váltotta Nagy Dominiket – írja az Origo.

„Hiányzott minden és mindenki. Nagyon örülök, hogy újra pályára léphettem a válogatottban, ráadásul győztes mérőzésen. Jól játszott a csapat, úgy érzem, jól szálltam be, ha egy kis szerencsém van, akkor gólt is szerezhettem volna, de ez most mellékes” – mondta a portálnak Dzsudzsák, aki kicsit izgult a kihagyás után.

Dzsudzsák Balázs meghatódott a válogatott meccsén Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Majd így folytatta: „Nem tudom elmondani, milyen érzés volt a tévén keresztül nézni a meccseket, azt pedig pláne nem, amikor ezt a fantasztikus stadiont és a fantasztikus szurkolókat újra testközelből érezhettem és hallhattam. Ez semmihez sem hasonlítható.”

Azt is elárulta, hogy amikor a meccs végén a szurkolókkal együtt énekelték a Himnuszt, végiggondolta az elmúlt hónapok eseményeit. „Nem szégyellem, megkönnyeztem azt a pillanatot.”

ValóVilág 9: elcsattant az első leszbicsók VV Vivi és VV Ginu között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-elcsattant-az-elso-leszbicsok-vv-vivi-es-vv-ginu.htmlVV Vivi és VV Ginu tudják, hogyan kell reflektorfénybe kerülni: ők az elsők, akik leszbicsókot váltottak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg szétszakította VV Zsuzsu bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-vv-greg-szetszakitotta-vv-zsuzsu-bugyijat.htmlVV Greg és VV Zsuzsu önfeledten játszottak a villában, de az őrült száguldozásnak meglepő eredménye lett: szétszakadt a lány bugyija. TV + SztárokOrigoHazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--Hosszú Katinka énekléssel ünnepelte a szingapúri sikereit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hosszu-katinka-eneklessel-unnepelte-szingapuri-sikereit-video.htmlNagyon jól teljesített a szingapúri világkupán Hosszú Katinka, aki az utolsó napon 200 méter pillangón aranyérmet, 100 méter vegyesen pedig ezüstérmet nyert. Nem is csoda, hogy dalra fakadt. TV + Sztárok--Hosszú Katinka énekléssel ünnepelte a szingapúri sikereit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hosszu-katinka-eneklessel-unnepelte-szingapuri-sikereit-video.htmlNagyon jól teljesített a szingapúri világkupán Hosszú Katinka, aki az utolsó napon 200 méter pillangón aranyérmet, 100 méter vegyesen pedig ezüstérmet nyert. Nem is csoda, hogy dalra fakadt. TV + Sztárok--Megfenyegette egy őrült rajongó Király Viktor szerelmét, Virág Anitát: testőrt fogadott az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20181116-megfenyegette-egy-orult-rajongo-kiraly-viktor-szerelmet-virag-anitat-testort-fogadott-az-enekes.htmlKirály Viktor és szerelme boldog párkapcsolatban élnek, ám ez nem minden rajongónak tetszik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.