A nemzetek ligája C divíziójának 2. csoportjában győzte le Észtországot a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön. A szurkolók újra láthatták Dzsudzsák Balázst is, aki elmondta, miért hatódott meg annyira a mérkőzésen. 

162 nap után újra a magyar labdarúgó-válogatottban játszott Dzsudzsák Balázs A nemzetek ligája C divíziójának 2. csoportjában Észtország ellen. A focista a 65. percben váltotta Nagy Dominiket – írja az Origo.

„Hiányzott minden és mindenki. Nagyon örülök, hogy újra pályára léphettem a válogatottban, ráadásul győztes mérőzésen. Jól játszott a csapat, úgy érzem, jól szálltam be, ha egy kis szerencsém van, akkor gólt is szerezhettem volna, de ez most mellékes” – mondta a portálnak Dzsudzsák, aki kicsit izgult a kihagyás után.

Dzsudzsák Balázs meghatódott a válogatott meccsénForrás: AFP/Attila Kisbenedek

Majd így folytatta: „Nem tudom elmondani, milyen érzés volt a tévén keresztül nézni a meccseket, azt pedig pláne nem, amikor ezt a fantasztikus stadiont és a fantasztikus szurkolókat újra testközelből érezhettem és hallhattam. Ez semmihez sem hasonlítható.”

Azt is elárulta, hogy amikor a meccs végén a szurkolókkal együtt énekelték a Himnuszt, végiggondolta az elmúlt hónapok eseményeit. „Nem szégyellem, megkönnyeztem azt a pillanatot.”