A Táncdalfesztiválok hangulatát idézik meg januárban az Arénában, ahogy tavaly is, ám ezúttal Cini nem fog fellépni, Kovács Kati viszont igen. Sokan úgy sejtik, miatta nem kapott meghívást Zalatnay a bulira. 

Nagyszabású show idézi meg a régi Táncdalfesztiválok hangulatát januárban, ám ezúttal Zalatnay Sarolta nem lesz a fellépők között. A rajongóknak persze egyből feltűnt, hogy idén hiányolniuk kell Cinit, pedig ők elképzelhetetlennek tartják a bulit nélküle. Tavaly Kovács Kati nem volt a fellépők között, ezúttal viszont ő ott lesz. A rajongók közül sokan úgy gondolják, miatta nem hívták meg idén Cinit.

Zalatnay Sarolta nem lesz ott a nagy bulinForrás: Mokka

A szervezők közleményben igyekeztek eloszlatni a kételyeket, leszögezték, Cini nem személyes okok miatt nem vesz részt a koncerten, mindössze változtattak a műsor szerkezetén és a meghívott vendégek névsorán.

Kovács Kati viszont fellép a bulinForrás: MTVA

A Ripost szerint azonban Cini menedzsere a közlemény alatt pontosan Kovács Katit nevezte meg a távolmaradás okának. „Kovács Kati évekkel ezelőtt tett nyilatkozatában elmondta, ahol ott van Zalatnay, ő ott nem lép fel! Így az elmúlt években többször otthon maradt, mert a szervezők Zalatnay művésznőt választották helyette. Ennél a rendezvénynél pontosan erről van szó" – idézi a lap a menedzser hozzászólását.