Borbás Marcsi 50 éves: "Arra törekszem, hogy a lelkem jól érezze magát"

Forrás: Facebook - Borbás Marcsi -
50 éves műsorvezető Borbás Marcsi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szinte el sem hiszik, hogy idén az 50. születésnapját ünnepelte Borbás Marcsi. A tévés ma is nagyon csinos, és most azt is elárulta, hogyan tartja magát fiatalosan.

Áprilisban ünnepelte 50. születésnapját Borbás Marcsi. A népszerű tévés ma is nagyon fiatalos, sokan el sem hinnék a valódi életkorát. Mint mondja, először ő is kicsit megijedt ettől a számtól, de alapvetően nem foglalkozik vele, hiszen az a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében.

Szeretem a koromat. Arra törekszem inkább, hogy a lelkem jól érezze magát, és hiszek benne, hogy ezt a külsőnk is visszatükrözi. Egy őszinte mosoly mindenkit széppé tud varázsolni! Egy nő attól válhat igazából nővé, ha harmóniában van önmagával. Persze emellett nagyon fontos a jólápoltság és az is, hogy legyen valakinek saját stílusa. Ezzel együtt én is szeretek csinosan öltözködni, igyekszem jól kinézni. Erre azonban napi pár percnél többet nem szánok az életemből" – magyarázta a Blikk Rúzsnak.

Borbás Marcsi idén ünnepelte 50. születésnapját Forrás: Facebook - Borbás Marcsi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.