Egy éve annak, hogy Stadler József, a híres vállalkozó elhunyt. Az évforduló alkalmából megemlékezést tartottak Akasztón: barátai ellátogattak a sírhelyéhez, a stadionhoz, és birkapörköltet főztek, ami Stadler kedvenc étele volt. Az összejövetelről azonban egyetlen fotó sem készült – írja a Ripost.

A Stadler Alapítvány elnöke, Gyuris György elmondta a lapnak, hogy ennek az az oka, hogy a helyiek közül többen látni vélték Stadler József elmosódott alakját, amint épp a stadionjára mutat. Nem ez az első eset, hogy az üzletember szelleme megjelenik, hónapokkal korábban már történt ilyen, a helyiek rettegnek.

Stadler József szelleme kísért AkasztónFotó: Polyák Attila - Origo


„Tavasszal felszenteltük a sírját, amiről az egyik ismerős szeretett volna fotót készíteni, ám az első próbálkozás után tönkrement a gépe. Megpróbálta telefonnal is, de a fotón Józsi szelleme jelent meg. Egy elmosódott emberi alak... Talán sokan nem hisznek a szellemekben, de mi tudjuk, hogy Jóska itt van közöttünk, és nem nyugszik. Ennek nem mindenki örül, vannak néhányan, akik tartanak a szellemtől, ezért a mostani megemlékezésről már nem készítettünk fotókat” –
 mondta a lapnak Gyuris György.