Stohl András volt az egyetlen zsűritag, aki nem volt elájulva Gesztesi Károly alakításától, aki a Hegedűs a háztetőn főszereplőjének bőrébe bújt a Sztárban sztár színpadán.

Gesztesi Károly egyéni produkciója nagyszerűen sikerült, már ha Majkát, Claudiát vagy Papp Szabit kérdezzük, ám Stohl András egyáltalán nem volt tőle elájulva. A színész a Hegedűs a háztetőn főszereplőjének bőrébe bújt a Sztárban sztár színpadán, és a Ha én gazdag lennék című számot adta elő. Persze ez nemcsak éneklés volt, hanem egy szelet a színházi előadásból. Stohl András kemény kritikákat fogalmazott meg.

Stohl Andrásnak nem tetszett Gesztesi Károly előadásaForrás: TV2

„Én nagyon nehéz helyzetben vagyok. Én játszottam ezt a szerepet, és ha valaki játssza ugyanazt a szerepet, akkor borzasztó nehéz függetleníteni attól, amit 6 héten keresztül gyakorolsz, és 6 héten keresztül valakivel, a rendeződdel illetve a stábbal kitaláltok egy előadást. De itt most nem rólam van szó, itt Karcsiról van szó. Én megint Gesztesi Karcsit hallottam, Gesztesi Karcsi elénekelte a Ha én gazdag lennék című dalt úgy, ahogy elénekelte, és ahogy ő gondolta. Engem rettenetesen zavart, hogy nem akartál velem közölni semmit, hanem minden befelé ment, minden lefelé ment. Nem tudom, hogy mikor láttuk az arcodat. Egyszer-kétszer talán, a végén. Én nagyon nehéz helyzetben vagyok most pontozás szempontjából" - mondta András.