Osvárt Andi nagy veszekedést szított, amikor belekukkantott Bochkor Gábor telefonjába. A színésznő és a rádiós több mint egy évtizeddel ezelőtt jártak egymással, kapcsolatuk viharos és szenvedélyes volt, a legdurvább veszekedésük pedig néhány SMS miatt kezdődött.

Osvárt Andrea és Bochkor Gábor egykor egy párt alkottak, szerelmük szenvedélyes se veled, se nélküled kapcsolat volt. A színésznő a NőComment forgatásán osztotta meg a legdurvább veszekedésük részleteit, ami azzal kezdődött, hogy Andi belekukkantott Gábor telefonjába...

Osvárt Andi és Bochkor Gábor kapcsolata nagyon viharos voltFotó: Adrián Zoltán - Origo

„Nem vagyok büszke rá, de így történt. Gábornak volt egy régi készüléke, azt mondta, csak időnként nézi meg, hátha valakinek még az a szám van meg. Ha egy nő odáig jut, hogy belenéz a párja telefonjába, a kapcsolatnak már vége van, azaz nem ez volt az oka a szakításunknak. Valószínűleg bűnbakot kerestem, hogy felmentsem magamat. Kifigyeltem a PIN-kódot, majd belenéztem. Egyébként olyan üzeneteket találtam, amelyek még nem buktatták volna le. Erre mit tett Andika? Vett háromezer forintért egy SIM-kártyát, majd írt egy SMS-t egy hölgyismerős nevében azzal a felvezetéssel, hogy ez az új száma” – mesélte Andi. Bochkor Gábor persze bekapta a horgot, és olyan válaszüzenetet írt, amelyből kiderült, nem hűséges típus.

Bochkor Gábor is ott volt a forgatásonForrás: ATV

„Ez akkora szemétség volt tőled!” – mondta Bochkor Gábor, ő is ott volt ugyanis a műsor forgatásán. Andi ezek után beviharzott a szobába. „Ültem a kanapén, éppen laptopoztam. A gép nyolcszázezer forint értékű volt, erre Andi kitépte a kezemből, majd ripityára törte”– mesélte Gábor. „Az volt a legviccesebb, hogy utána Gábor mondta, vele nem csalt meg” – tette még hozzá Andi, aki ennek ellenére akkor nem szakított Gáborral, de a kapcsolatuk nem tartott ki: 2003-ban szakítottak. „Végeztem az egyetem olasz szakán, és szakítottam Gáborral, egyértelmű volt, hogy elmenekülök az országból az érzéseim elől. Nem hibáztatom Gábort, hiszen mindketten sokat vétettünk. Sokáig húztuk, sokszor szakítottunk és békültünk ki. Fizikailag is megviselt, nagyon lefogytam” – mondta a Blikknek Andi.