Soma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájában

pofon vita Soma Mamagésa Nádai Anikó Konyhafőnök VIP - A séfek csatája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. 

Megnyerte az első feladatot Soma Mamagésa, Nádai Anikó és Risztov Éva, így közösen el kellett dönteniük, hogyan használják ki az előnyüket. Dönthettek, hogy a másik csapatot gyengyítik, vagy 5 percre igénybe veszik Rácz Jenő séfet.

Éva és Soma is azt mondták, hogy a séf segítségét válasszák, ám Nádai más véleményen volt. Erre Soma lekevert neki egy pofont. Ezen Zé és a séfek is megrökönyödtek, ahogyan a játékosok is, de különösen Nádai, akinek az arcán csattant a pofon.

„Soma, anyám nem ütött meg az elmúlt húsz évben!” – csattant fel Nádai.

„De most anyád boldog a tévé előtt” – mondta Risztov Éva.

Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia újra találkoztak a bíróságonhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-partos-csilla-es-volt-ferje-pecsi-ildiko-fia-ujra-talalkoztak-a-birosagon.htmlMég mindig húzódik a per Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia, Csaba között. A vagyonmegosztás tárgyát az a ház képezi, amelyből ugyan Pártos már a hírek szerint kiköltözött, fia, Csabika azonban még nem. Most a két egykori házastárs a bíróságon látta egymást viszont. TV + SztárokOrigoMegérkeztek a hivatalos fotók Nick Jonas és Priyanka Chopra esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-megerkeztek-a-hivatalos-fotok-nick-jonas-es-priyanka-chopra-eskuvojerol.htmlNemrégiben kelt egybe a Jonas Brothersből ismert Nick Jonas és színésznő kedvese, Priyanka Chopra. Most közzétették a hivatalos fotókat. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Reni intim részletekbe menően elmondta, mi történt közte és VV Csoki között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181204-vv-reni-intim-reszletekbe-menoen-elmondta-mi-tortent-kozte-es-vv-csoki-kozott-18.htmlEgy ide már alakul a románc a ValóVilág 9 villájában Reni és Csoki között. Reni azonban azzal a szándékkal érkezett a villába, hogy nem létesít szexuális kapcsolatot senkivel, ám most úgy tűnik, hogy ez nem sikerült neki. Mindenesetre elég részletesen ecsetelte Gregnek és Zsuzsunak, hogy mi történt köztük. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi a mellbimbóját is megvillantotta legújabb szexi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-palvin-barbi-mellbimbojat-is-megvillantotta-legujabb-szexi-fotojan.htmlLegutóbb a Victoria's Secret divatbemutatóján láthatták a rajongók fehérneműben Palvin Barbara magyar modellt. Most pedig egy fotózásról posztolt képet a közösségi oldalára, amelyen szintén egy nagyon szexi szerelésben látható. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ismét szörfdeszkán: megmutatta tangás popsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-bodi-sylvi-ismet-szorfdeszkan-megmutatta-tangas-popsijat.htmlKöztudott, hogy Bódi Sylvi a szörfözés szerelmese. Most is szenvedélyének hódol, formás popsiját pedig aprócska tangában mutatta meg. TV + SztárokOrigoMegérkeztek a hivatalos fotók Nick Jonas és Priyanka Chopra esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-megerkeztek-a-hivatalos-fotok-nick-jonas-es-priyanka-chopra-eskuvojerol.htmlNemrégiben kelt egybe a Jonas Brothersből ismert Nick Jonas és színésznő kedvese, Priyanka Chopra. Most közzétették a hivatalos fotókat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.