A kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Ma már azonban nem kell feltétlenül értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak.

Paris Hilton

Paris HiltonForrás: AFP/2018 Getty Images/Michael Kovac

Gazdag szülők gyermekeként Paris Hiltonnak nem kellett azon gondolkoznia, mihez kezdjen az életével. Nem kellett azon morfondíroznia, milyen pályát válasszon, ami segíti a megélhetését, de nagyon úgy tűnik, hogy kiteljesedni sem akart. A botrányhősnő és bulikirálynő egyetlen tehetsége abban rejlik, hogy magára tudja irányítani minden figyelmet, és kiválóan tudja szórni a szülei pénzét, de maradandót nem alkotott.

Kevin Federline

Kevin FederlineForrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay

Háttértáncosként kezdte a karrierjét Kevin Federline, de nem ezért lett ismert. A hírnevet a Britney Spearsszel folytatott botrányos kapcsolata hozta meg számára, és azóta is ez tartja őt életben. Ezen kívül azonban semmit nem tett, nem alkotott semmi olyat, ami miatt érdemes volna rá odafigyelni, de a botrányai gondoskodtak róla, hogy a nevét még sokáig ne lehessen elfelejteni.

Nicole Richie

Nicole RichieForrás: WireImage/Thaddaeus Mcadams 2017/Thaddaeus Mcadams

A ma már divattervezővé avanzsált celebet sem a munkái tették híressé. Lionel Richie örökbe fogadott lányának sem volt elismerhető vagy mérhető tevékenysége. Senki még csak nem is hallott róla azelőtt, hogy feltűnt volna 2003-ban Paris Hilton oldalán a The Simple Life nevű show-ban. Ezután azonban már felfelé ívelt a „karrierje”, ha ez az. Többnyire letartóztatásai és botrányai miatt került címlapokra, de nem azért, mert a bulvárt és az embereket csak ez érdekelte, ám az ő esetében másról nem lehetett írni, hiszen mást nem csinált.

Tila Tequila

Tila TequilaForrás: AFP/2011 Getty Images/Cindy Ord

Tila Tequila egyetlen tehetsége abban rejlik, hogy pontosan tudja, miként irányítsa magára a figyelmet. Saját valóságshow-jából ismerhették meg leginkább az emberek, de sztriptíztáncosnőként is komoly hírnevet szerzett magának, hogy a leszbikus pornófilmeket ne is említsük. Nos, ezek azért még mindig nem azok a művészi vagy különösebb tehetséget igénylő tevékenységek, amelyek példaképpé teszik az embert, de Tilának sikerült egy igen jövedelmező karriert felépítenie ezekre, amit nagy igyekezettel tart fent mindegy, ha ehhez a melleit kell mutogatnia mondjuk fényes nappal az utcán.

Farrah Abraham

Farrah AbrahamForrás: AFP/2018 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

Az, hogy valaki 16 évesen teherbe esik, alapvetően még nem lenne ok arra, hogy híressé váljon, de az erre a helyzetre épülő valóságshow, vagyis a Tini mamik ismertté tette Farrah Abrahamet. A fiatal anyukának pedig sikerült meglovagolnia a reality gerjesztette hullámokat: mindent elkövetett, hogy a címlapon maradjon, de persze nem példamutató magatartásával. Szembekerült a törvénnyel, és hogyhogy nem, egy szexvideója is kiszivárgott...