Pintér Tibor szerelem Frida szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja szakított fiatal barátnőjével Pintér Tenya. A színész úgy érzi, készen áll egy újabb szerelemre.

"Nyitott vagyok az új kapcsolatra, egy új szerelemre, de jelenleg nem hajtom a csajokat. Ezt nem lehet sürgetni, ki kell várni, és meg kell találni azt, akivel egy életre szóló kapcsolatot tudok kialakítani. (...) Egy 20 éves is lehet érett, egy 35 éretlen. De azért persze jó lenne, ha minimum 24 évesbe futnék. A fiatalabb nőknek van egy bájuk, amivel engem is vissza tudnak fiatalítani. A korombeliek sem öregek hozzám, csak úgy gondolom, ha egy 44 éves nő még szabad az gyanús. Ha van már családja, gyereke, az pedig sosem egyszerű történet" - mondta a Borsnak a Lovasszínház igazgatója, aki összes exével jó kapcsolatot ápol, Fridával azonban nem tartja a kapcsolatot.

Pintér Tibor készen áll egy új kapcsolatra Forrás: TV2



Titokban férjhez ment Miley Cyrus: egy fotó buktatta lehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-titokban-ferjhez-ment-miley-cyrus-egy-foto-buktatta-le.htmlÚgy tűnik, az évek óta tartó se veled se nélküled szerelem után Miley Cyrus és Liam Hemsworth végre elhatározta magát, és összekötötték az életüket. TV + SztárokA családja nélkül karácsonyozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20181225-csaladja-nelkul-karacsonyozott-bodi-sylvi.htmlAz Instagram-oldalán mutatta meg Bódi Sylvi, hogy hogyan tölti a karácsonyt. Mikronéziában a hullámok tarajától volt fehér az ünnep. TV + Sztárok--Heidi Klum férjez megy 16 évvel fiatalabb szerelméhez, Tom Kaulitzhozhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-heidi-klum-ferjez-megy-16-evvel-fiatalabb-szerelmehez-tom-kaulitzhoz.htmlSzenteste kérte meg Heidi Klum kezét fiatal szerelme, Tom Kaulitz, a Tokio Hotel gitárosa. TV + SztárokVádat emeltek Kevin Spacey ellen szeméremsértés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-vadat-emeltek-kevin-spacey-ellen-szemeremsertes-miatt-1.htmlVádat emeltek Kevin Spacey amerikai színész ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt, amelyeket a vád szerint egy fiatal férfi ellen követett el még 2016-ban. TV + Sztárok--Intim fotót posztolt Ördög Nóriról Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-intim-fotot-posztolt-ordog-norirol-nanasi-pal-a-ferje.htmlLenyűgöző fotót készített Ördög Nóráról Izlandon a férje, Nánási Pál egy gőzfürdőben. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Így kommentálta az RTL Magyarország Csoki kizárásáthttp://www.life.hu/sztarok/20181224-valovilag9-igy-kommentalta-az-rtl-magyarorszag-csoki-kizarasat.htmlAhogy megírtuk, szombaton este Anikó bejelentette, Csokit kizárták a ValóVilág játékából. A kommentelők kiakadtak, sokan szeretnék, ha a fiú visszamehetne a villába. Később Csoki, majd a csatorna is reagált a történtekre. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.