Hujber Feri elárulta, őt már semmi nem érdekli

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc közszereplő nyilatkozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc a nyilvánosságtól elzárkózva él, de most megtörte a csendet: leszögezte, továbbra sem szeretne nyilatkozni. 

Hujber Ferenc visszavonult a nyilvánosságtól, már egy ideje nem szerepel semmilyen műsorban, de a Story Magazinnak sikerült elérnie a színészt. Nem volt azonban bőbeszédű, nem árult el sok mindent jelenlegi helyzetével és az életével kapcsolatban.

Hujber Ferit már semmi nem érdekli Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

„Már nem vagyok közszereplő. Élek, minden rendben van velem, de ne keressenek. Nem érdekel már semmi" – mondta a Story Magazinnak Hujber Ferenc, akit az Örs vezér tere környékén szoktak látni az emberek. Állításuk szerint nincs túl jó bőrben: feltűnően soványnak tartják.

Zámbó Jimmy haláláról egy nap ki fog derülni az igazság a testvére szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-zambo-jimmy-halalarol-egy-nap-ki-fog-derulni-az-igazsag-testvere-szerint.htmlZámbó Jimmy halála körül még ma is sok a rejtély, de a testvére szerint egy nap kiderül az igazság. TV + SztárokOrigoVV Greg párbajra hívta VV Vivit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-vv-greg-parbajra-hivta-vv-vivit-video.htmlVV Greg kezére került a legutóbbi kiválasztáson a zöld kendő, aki néhány nappal később ellenfelét is megnevezte. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: rengeteget hízott Vivi a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-rengeteget-hizott-vivi-a-villaban.htmlJelentős súlygyarapodással büszkélkedhetnek a ValóVilág 9 lakói. A szereplők most mérlegelésen estek át, így pontosan tudják, mennyit kell ledolgozniuk. TV + SztárokOrigoNádai Anikó elmondta, hogy ma már nem költözne be a ValóVilág villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190102-nadai-aniko-elmondta-hogy-ma-mar-nem-koltozne-be-a-valovilag-villajaba.htmlNyolc évvel ezelőtt költözött be a ValóVilág 9 villájába Nádai Anikó. Ma már az élő műsort vezeti. Most elárulta, hogyan tekint vissza az elmúlt időszakra és beköltözne-e újra. TV + SztárokOrigoCzippán Anett szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-czippan-anett-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCzippán Anett a közösségi oldalán villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág 9: VV Vivi szerint ő okosabb, mint Greg, Reni és Zsuzsuhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-vivi-szerint-o-okosabb-mint-greg-reni-es-zsuzsu.htmlVV Vivi nem kímélte a villatársait: nagyon kiosztotta Renit, Zsuzsut és Greget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.