Jim Carrey 22 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Ginger Gonzagába szeretett bele

színésznő párkapcsolat Jim Carrey Ginger Gonzaga szerelem Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves Jim Carrey 22 évvel fiatalabb kolléganőjébe, a 34 éves Ginger Gonzagába szeretett bele. A Golden Globe-gálán együtt fotózták őket. 

A Kidding című sorozat forgatásán ismerkedett meg kedvesével az 56 éves Jim Carrey. A színész Ginger Gonzagát választotta társául, aki 22 évvel fiatalabb nála – írja a People.

Carrey egyébként kétszer volt házas. Melissa Womert 1987-ben vette el, Lauren Hollyt pedig 1996-ban. Azóta pedig nem volt tartós kapcsolata, hogy exbarátnője, Cathriona White 2015-ben meghalt gyógyszertúladagolásban.

Ginger Gonzagával a Golgen Globe-gálán fotózták le együtt, úgy tűnik, hatalmas köztük az összhang. Ám nemcsak ők okoztak meglepetést a díjátadón. Ha szeretnéd látni, hogy milyen ruhákban vonultak a sztárok a vörös szőnyegen, lapozd végig galériánkat ide kattintva.

Jim Carrey és új kedvese a Golden Globe-on Forrás: WireImage/2019 WireImage/Gregg Deguire

Ilyen gyönyörű nő vált Eminem lányából, Hailie-ből: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ilyen-gyonyoru-no-valt-eminem-lanyabol-hailiebol.htmlRepül az idő: Eminem lánya, Hailie immár 23 éves és igazán gyönyörű. TV + Sztárok--Kulka János hamarosan visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190108-kulka-janos-hamarosan-visszater-a-szinpadra.htmlVisszatér a színpadra Kulka János. TV + SztárokOrigoLehet esély Majka és Curtis békülésére?http://www.life.hu/sztarok/20190108-lehet-esely-majka-es-curtis-bekulesere.htmlMajka és Curtis béküléséről álmodoznak a rajongók és úgy tűnik, van rá esély. TV + SztárokOrigoPataki Zita újabb lombikprogramot vállal: vlogban mutatja be az utolsó próbálkozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190108-pataki-zita-ujabb-lombikprogramot-vallal-vlogban-mutatja-be-az-utolso-probalkozasat.htmlPataki Zita és férje újra belevágnak a lombikprogramba, dacára a sok sikertelen próbálkozásnak, és ezúttal mindent megmutatnak: az utolsó beültetésről vlogot készítenek. TV + Sztárok--Távoltartást rendelt el a bíróság Kevin Spaceyvel szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-tavoltartast-rendelt-el-a-birosag-kevin-spaceyvel-szemben.htmlTávoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.TV + Sztárok--Stohl András káromkodva ejtette el a vadat: kiakadtak az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-stohl-andras-karomkodva-ejtette-el-a-vadat-kiakadtak-az-emberek.htmlStohl András részt vett egy afrikai szafarin, ahol három lövéssel leterített egy kafferbivalyt. A színész káromkodva emelte égbe a puskáját a sikeres lövések után, amit sokan nem tartanak megfelelő viselkedésnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.