Megszólalt Curtis menyasszonya is: "Senki sem tudja, min mentünk keresztül"

Széki Attila menyasszony Curtis drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap délelőtt jelentette be Curtis, hogy függősége miatt elvonóra megy. A bejelentés kapcsán többekben felmerült a kérdés, hogy Kriszti, Curtis menyasszonya hol volt az elmúlt időszakban, miért nem segítette már hamarabb kedvesét.

Kriszti tegnap a közösségi oldalán magyarázta el, mit miért tett:

„Kedves és Nem kedves követőim! Sajnos megint bebizonyosodott hogy az emberi rosszindulat határtalan...

Szerintem már mindenki értesült Ati mai bejelentéséről. Amivel kapcsolatban, rengeteg üzenetet kaptam tőletek, 90%-a pozitív volt, és nekik ezúton is köszönöm. De ott az a rosszindulatú, tudatlan 10%...
Belecsöppentem egy életbe, ahol a média is szerepel, eleve ezt kezelni borzasztó nehéz. Félre értés ne essék, nem panaszkodom! Tudtam hogy mire vállalkozok! Viszont! Megkaptam azt hogy én eddig hol voltam? És hogy védtem Atit... Ez így igaz! Védtem, védtem amiben csak tudtam! A nyilvánosság előtt... DE! SENKINEK, hangsúlyozom senkinek fogalma nincsen arról hogy mi min mentünk keresztül, és hogy mennyi beszélgetés, mennyi megbocsátás és megannyi hit és ígéret van emögött a dolog mögött! Aki igazán közel áll hozzánk, csak azok tudják!
Az vesse rám az első követ, aki nem állna a nyilvánosság előtt a szerelme, párja mellett hiába tudja hogy hibás, akkor is! Mert ezt kötelességemnek éreztem, és nem feltétlenül mindig az a jó megoldás hogy úgy ébresszünk rá egy embert a hibáira hogy »ráijesztünk hogy elveszít minket« vagy hogy egyedül hagyjuk. És tudtam hogy itt sem ez a megfelelő! Én élek vele, én tudom milyen ember ő! Okoskodhat itt bárki, hogy így kellett volna vagy úgy... NEM! ezt ha nem így csináljuk, akkor ennek sokkal de sokkal rosszabb vége lett volna....!!!! Mert ha magára hagyom nincs egy biztos pont, egyedül érzi magát és teret kap... Úgyhogy én azt érzem és azt gondolom hogyha Őt megkérdezzük erről, pontosan ezt fogja mondani hogy a lehető legnagyobb szerepem van abban hogy ő most idáig eljutott úgy, hogy nem »erőszakkal« hanem saját maga lássa be az egyetlen hibát az életében! Azért mondom hogy egyetlen, Mert minden rossz ebből fakad! Ha egy embert rákényszerítünk valamire, amit ő valójában nem szeretne, de megteszi a kedvünkért... abba jobb ha bele sem kezd! Ennek így kellett lennie, és igenis Büszke vagyok arra hogyha ennyi rossz, ennyi fájdalom, és 2 év együttélés árán de eljutott ide hogy saját magában felismerje a problémát! Remélem így már értitek... A LEGJOBB EMBER VAGY AKIT VALAHA ISMERTEM”idézte Krisztit az NLCafé.

Gyarmati Panka is csatlakozik az Exatlon Hungaryhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-gyarmati-panka-is-csatlakozik-az-exatlon-hungaryhez.htmlGyarmati Panka is csatlakozik az Exatlon Hungary csapatához. TV + SztárokOrigoA vörös szőnyegen pózolt Mel Gibson és 35 évvel fiatalabb kedvese – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-a-voros-szonyegen-pozolt-mel-gibson-es-35-evvel-fiatalabb-kedvese.htmlA 63 esztendős Mel Gibson és 28 éves kedvese csak úgy sugárzik a boldogságtól. TV + Sztárok--Így reagáltak a magyar hírességek Curtis bocsánatkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190107-igy-reagaltak-a-magyar-hiressegek-curtis-bocsanatkeresere.htmlAlighogy bejelentette Curtis, hogy elvonóra megy, ellepték a közösségi oldalt a magyar hírességek bejegyzései, amelyekben támogatásukról biztosítják a rappert. TV + Sztárok--ByeAlex megmutatta a barátnőjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-byealex-megmutatta-baratnojet.htmlByeAlex tőle szokatlan módon megosztott egy felvételt a barátnőjéről, Vandusról. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla a színházat célozza meg: elárulta, hol lép felhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-labancz-lilla-a-szinhazat-celozza-meg-elarulta-hol-lep-fel.htmlMár láthattuk a filmvásznon Labancz Lillát az Álom.net című filmben, most pedig újra arra készül, hogy színészi tehetségét csillogtassa meg. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Krisztián élő adásban vonta kérdőre Vivient a viselkedése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190107-valovilag-9-krisztian-elo-adasban-vonta-kerdore-vivient-viselkedese-miatt.htmlKiesett a ValóVilág 9. szériájából Vivien, akit a BeleValóVilág műsorában egykori villabeli párja vont kérdőre. Krisztián kíváncsi volt rá, hogy tényleg volt-e valami a takaró alatt Hunorral. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.