Csákány Mónika fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját

alak Csákány Mónika Újév fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Csákány Mónika egy fürdőruhás képpel köszöntötte az újévet. El is mondta, milyen gondolatokkal zárja 2018-at. 

Csodásan fest új fotóján Csákány Mónika, az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja. A fotóhoz írt szöveg azonban nem csak vidám dolgokról árulkodik.

„Szerintem életem legnehezebb évén vagyok túl. Örülök, hogy túl vagyok. Minden jóért hálával tartozom és köszönöm!!! Sokat tanultam, tudom, hogy fejlődtem, megismertem új embereket és dolgokat, amik hiszem, hogy építeni fognak holnaptól. Most én pontot teszek mögéd 2018. és elengedlek messzire. Várlak 2019., alázattal, hittel, új reménnyel, tervekkel, célokkal, amikből valóságot csinálok” – írta a fotóhoz a gyönyörű édesanya. Többször megmutatta már gyermekét is közösségi oldalán. Amikor a csöppség első születésnapját ünnepelték, egy hihetetlenül aranyos fotót posztolt.

Demcsák Zsuzsát a gyermekei előtt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsat-a-gyermekei-elott-bantottak.htmlDemcsák Zsuzsa Jakupcsek Gabriella műsorában vallott őszintén arról, hogy bántották a gyermekei előtt. TV + SztárokOrigoAkkorára duzzadtak Kelly Brook keblei, hogy hátfájás miatt orvoshoz kellett fordulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190110-akkorara-duzzadtak-kelly-brook-keblei-hogy-hatfajas-miatt-orvoshoz-kellett-fordulnia.htmlA hízástól akkorára duzzadtak Kelly Brook keblei, hogy borzasztó hátfájás kezdte el gyötörni a plus size modellt. Akkor döntötte el, hogy jobban odafigyel az életmódjára. TV + Sztárok--Apró bugyiban villantotta meg formás fenekét Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-apro-bugyiban-villantotta-meg-formas-feneket-rihanna.htmlRihanna falatnyi bugyiban mutatta meg formás fenekét. TV + Sztárok--Pszichopatának nevezte Cristiano Ronaldót volt barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190110-pszichopatanak-nevezte-cristiano-ronaldot-volt-baratnoje.htmlEgy korábbi barátnő állítja, Cristiano Ronaldo egy pszichopata. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra feltűnik a tévéképernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsa-ujra-feltunik-a-tevekepernyon.htmlDemcsák Zsuzsa egy jó ideje eltűnt a reflektorfényből, de hamarosan újra látható lesz a képernyőn. TV + SztárokOrigoDér Henit kapcsolatba hozták egy bérgyilkossal, mert ugyanaz a családnevükhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-der-henit-kapcsolatba-hoztak-egy-bergyilkossal-mert-ugyanaz-a-csaladnevuk.htmlEgy bérgyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit, ugyanis ugyanaz a családnevük, valamint a születési helyük. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.