Vasvári Vivien gyönyörű szerelmi vallomást posztolt a közösségi oldalára

szerelmi vallomás párkapcsolat Vasvári Vivien szerelem Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien és Fecsó évfordulót ünnepeltek. Ebből az alkalomból a luxusfeleség egy megható posztot tett közzé a közösségi oldalán.

Vasvári Vivien és férje, Fecsó ma is úgy szeretik egymást, mint kapcsolatuk legelején. Kiderült, hogy pontosan három évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és ezt a fontos dátumot most meg is ünnepelték.

A luxusfeleség egy közös fotót posztolt a közösségi oldalára, és egy megható szöveget is írt hozzá.

Nagyon boldog vagyok, hogy pontosan 3 évvel ezelőtt, ezen a napon összehozott minket a sors; remélem, tudod, hogy fényt hoztál az életembe" – írta.

Meghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--Curtis februárban újra koncertezhethttp://www.life.hu/sztarok/20190115-curtis-februarban-ujra-koncertezhet.htmlEgyelőre nem lehet tudni, megtartja-e Curtis a két februári koncertjét. A januáriakkal ellentétben azokat nem mondta le. Lehetséges, hogy az esemény idejére kiengedik az elvonóról? TV + Sztárok--Körtvélyessy Zsolt meglepetésesküvőt szervez a lányának és L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-kortvelyessy-zsolt-meglepeteseskuvot-szervez-lanyanak-es-ll-juniornak.htmlL. L. Junior titokban vette el szerelmét, Kingát, az örömapa viszont nem nyugszik bele abba, hogy nem vezethette oltár elé a lányát: meglepetésesküvőt szervez a szerelmeseknek. TV + Sztárok--Szorcsik Viki egy régi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyi van rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190114-szorcsik-viki-egy-regi-fotot-mutatott-magarol-csak-egy-apro-bugyi-van-rajta.htmlSzorcsik Viki egy 2008-as, szexi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyit visel. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg magát Hevesi Kriszta – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-bikiniben-mutatta-meg-magat-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta Thaiföldről, a tengerpartról jelentkezett be bikiniben a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Nádai Anikó boldogan mosolyog új fotóján a szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-nadai-aniko-boldogan-mosolyog-uj-fotojan-szerelmevel.htmlNem titok, hogy VV Aurélióval való szakítása után újra párkapcsolatban él Nádai Anikó. Most a közösségi oldalán megmutatta a férfit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.