Így él most Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn

halál gyász Fehér Miklós menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn. Gyásza a mai napig nem enyhül.

Jövő héten lesz 15 éve, hogy a pályán összeesett és meghalt Fehér Miklós. Most akkori menyasszonya, Kaibás Adrienn a Story magazinban emlékezett vissza arra a szörnyű napra.

Miki nagyjából egy órával minden meccs után felhívott telefonon, elmondta, hogy ment a játék, és hogy minden rendben van-e. De akkor nem csörgött a telefonom. Az ember valahogy megérzi, ha valami nagy baj történik vele, körülötte. Többször is próbáltam elérni, aztán egyik csapattársa vette fel a mobilját, beszélt hozzám, magyarázta a megmagyarázhatatlant, folyamatosan nyugtatott, de én szinte semmit nem fogtam fel ebből. Nem hittem neki."

Adrienn később férjhez ment Palkovics Krisztián válogatott jégkorongozóhoz, akitől két gyermeke született. Bár azóta elváltak, nagyon jó édesapának tartja a férfit. Úgy véli, Miklós küldte neki Krisztiánt.

Vállalkozóként, ingatlanfejlesztőként dolgozom, a munkám, no meg ez a két gyönyörű gyerek teljesen kitölti az időmet, az életemet. Keresem a helyem a világban, és egyelőre nem keresem a következő párom. Miki itt van velem és a szívemben továbbra is, a mai napig szó szerint fáj az elvesztése."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.