Három napig nem evett a fellépése előtt Kovács Kati

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
böjt Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati volt a múlt szombati Táncdalfesztivál 50+ egyik sztárfellépője. Az énekesnő nagy sikert aratott, és azt is elárulta, mit szokott tenni, illetve nem tenni a koncertek előtt. 

„Három napig nem ettem előtte. Úgy döntöttem, hogy szeretnék jó kondiban lenni, és általában ezt szoktam csinálni. Amikor közeleg a fellépés, visszafogom az étkezést. Nem újdonság ez, tulajdonképpen az egész életem így telt el, ha tudtam, hogy előadás van, akkor nem ettem olyat, ami megzavarhatta volna a produkciót... Olyanok vagyunk, mint a sportolók! Ez kemény fizikai munka: koncentrálni a zenére, a szövegre, a zenekarra, a mozgásra... Azt hiszem, a csúcsforma elérése ezzel jár, nem érzem áldozatnak, így tartom normálisnak, így szoktam meg” – árulta el a Blikknek.

Kovács Kati énekesnő Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Így festett Szinetár Dóra 10 éve és így néz ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190119-igy-festett-szinetar-dora-10-eve-es-igy-nez-ki-most-fotok.htmlSzinetár Dóra is beszállt abba a kihívásba, amely arról szól, hogy emberek mutatják meg 10 évvel ezelőtti és mostani önmagukat. TV + Sztárok--Az Instagramon udvarol Szabó Erikának Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190119-az-instagramon-udvarol-szabo-erikanak-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlSzabó Erika szívdöglesztő fotót tett közzé az Instagramon, amelyet többek között Rózsa György se hagyott szó nélkül. TV + SztárokOrigoRetró fotó került elő Nádai Anikórólhttp://www.life.hu/sztarok/20190112-retro-foto-kerult-elo-nadai-anikorol-horvath-greta-posztolta.htmlNádai Anikó 30. születésnapja alkalmával posztolt régi fotót az Instagramra egykori kolléganője, Horváth Gréta. TV + Sztárok--VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal, és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki a Viva Tv-s időkben Ada – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190112-igy-nezett-ki-a-viva-tvs-idokben-ada-pinter-adrienn-foto.htmlAda az Instagramon megmutatta, hogyan nézett ki, amikor még a Viva Tv-nél dolgozott. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila színészetről és rendezői munkáiról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190112-arpa-attila-szineszetrol-es-rendezoi-munkairol-beszelt-sztarportre.htmlA Sztárportréban ezúttal Árpa Attila mesélt a karrierjéről: a színészetről és a rendezői munkáiról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.