Továbbra is imádja férjét az a nő, akit mellbevágó meglepetés ért néhány nappal ezelőtt házasságkötésükkor. Vőlegényét ugyanis a házasságkötő teremből kilépve tartóztatták le a szentesi rendőrök közokirat-hamisításért. Már kiengedték a férfit, a boldog pár azóta a lakodalmat is megtartotta.

„Bármi is történt, mi továbbra is imádjuk egymást. Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön” – mondta a Blikknek az a mindszenti asszony, aki néhány nappal ezelőtt ment hozzá az öcsödi G. Mihályhoz Szentesen. Ahogy mi is megírtuk: a rendőrök körbevették a házasságkötő termet, majd amikor a boldog pár kilépett, letartóztatták a vőlegényt közokirat-hamisításért. 

Már kiengedték G. Mihályt (Képünk illusztráció)Forrás: AFP/Hector Mata

A férfit a rendőrök már elengedték, azóta megtartották a lakodalmat és valószínűleg a nászéjszakát is. „Szinte sokkot kaptam, amikor Misit elvitték a rendőrök, de tudtam, hogy semmi olyat nem követett el, ami megbocsáthatatlan. Nyáron jöttünk össze, azóta minden titkunkat megosztjuk egymással. Azt mondjuk nem hittem, hogy nem tudjuk majd megünnepelni az egybekelésünket szűk családi körben” – mondta a lapnak az újdonsült feleség, aki az incidens után hazament, lekapta magáról a menyasszonyi ruhát és azonnal indult a rendőrségre.