Elromlott Oszter Sándorék gázkazánja: napok óta fagyoskodik a család

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gázkazán fűtés Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diósjenői házukban fagyoskodik Oszter Sándor és felesége, elromlott ugyanis a gázkazánjuk.

Elromlott Oszter Sándorék gázkazánja és egyelőre nem találnak szerelőt. A család így kénytelen a hideg diósjenői házban fagyoskodni, elmondásuk szerint reggelre a hőmérséklet 12,8 fokig hűl le a szobában.

Mind a ketten betegek vagyunk, Sándor és én is. Most azon ügyködünk, hogy a fatüzelésű kazánunkat működtethessük, de a férjem mégiscsak 70 éves, így hordja a fát, befűt, amennyire tud. Ez az egész egy agyrém” – panaszkodott Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella az ACNewsnak.

Oszter Sándoréknál elromlott a gázkazán Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színész hozzátette, jövő hét elején érkezik hozzájuk egy szakember, aki megjavíthatja a gázkazánt. Addig tovább fagyoskodnak, még szerencse, hogy legalább meleg vizük van.

Egy szerencsénk van, hogy meleg víz van, az ugyanis bojlerből jön, és azt teljesen külön üzemeltetjük. Nagyon messze van még a hétfő, addig valahogy kihúzzuk.”

Vadállatok tömegei pusztulnak el a forró ausztrál nyárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-vadallatok-tomegei-pusztulnak-el-a-forro-ausztral-nyarban.htmlTöbb mint 90 vadló pusztult el az Ausztráliát fojtogató hőhullámban.TV + Sztárok--Tóth Vera ismét szerelmes: új párjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-toth-vera-ismet-szerelmes-uj-parjarol-meselt.htmlÚgy tűnik, a költözés elhozta a boldogságot Tóth Vera életébe. Mióta különköltözött testvérétől, rátalált a szerelem.TV + Sztárok--Andy Vajna gyakran segített rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajna-gyakran-segitett-raszorulokon.htmlAndy Vajna a szívén viselte a rászorulók sorsát, gyakran segített nagyobb összegekkel, de ezzel nem kérkedett. TV + Sztárok--Kiszel Tünde átlátszó felsőben ment lánya szalagavatójára – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-kiszel-tunde-atlatszo-felsoben-ment-lanya-szalagavatojara.htmlKiszel Tünde egy igen feltűnő ruhában jelent meg lánya, Donatella szalagtűzőjén. TV + SztárokOrigoEzek a sztárok borzalmasan csókolnak: Bradley Coopert és James Francót sem dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezek-a-sztarok-borzalmasan-csokolnak-bradley-coopert-es-james-francot-sem-dicsertek.htmlAz alábbi férfiak kisugárzása, megjelenése és színészi játéka megannyi nő szívét megdobogtatták. Ők irigykedve nézték a sztárok filmbéli partnereit, és képzelték előszeretettel magukat a helyükbe. Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, ugyanis a színésznők nem nyilatkoztak elismerően az alábbi sztárok csókolózási képességeiről. Volt, aki undorítónak nevezte partnere technikáját, másnak pedig a rémálmaiban jön elő a filmbéli csókcsata. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebekáék már az esküvőt tervezik, elárulták a részletekethttp://www.life.hu/sztarok/20190123-karpati-rebekaek-mar-az-eskuvot-tervezik-reszleteket-arult-el.htmlRövid mosolyszünet után jegyezte el Kárpáti Rebekát szerelme, Völgyi Dániel focista. A pár két éven belül szeretne összeházasodni, már az összeköltözést és a nagy napot is tervezik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.