Dzsudzsák Balázs nem foglalkozik a róla szóló pletykákkal

Forrás: Dzsudzsák Balázs/Instagram -
interjú focista pletyka karrier Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs egy interjúban elárulta, hogy nem foglalkozik a róla szóló pletykákkal. Mint mondja, nincs ideje arra, hogy különböző híreszteléseket cáfoljon.

Egy hosszabb interjút adott Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak, amelyben kifejtette például azt, hogy mennyire megdöbbentette, milyen nehezen talált magának új klubot. A labdarúgó a karrierje mellett mesélt arról is, hogy jól tudja, hogy gyakori szereplője a bulvárlapoknak, és követi azokat az eseményeket, amelyek Magyarországon történnek, de a pletykákkal nem foglalkozik.

Nem keresem a nyilvánosságot csak azért, hogy álhíreket cáfoljak. Élem az életem, azért dolgozom, hogy jó formában lépjek pályára, és nem rontom el a napomat azzal, hogy melyik bulvárlap melyik lánnyal »látott« Nyírlugoson, vagy hogy hány milliót kértem a Viditől és a Fraditól. Felesleges időpocsékolás, ráadásul másnap újabb pletykát kellene cáfolnom. Aki ismer és mellettem áll, tudja, mennyi a valóságalapja az ilyen cikkeknek. Próbálok hiteles maradni, ha úgy érzem, szólnom kell, jelentkezem. Mindegy, mit írnak, a legfontosabb, hogy jól érzem magam a bőrömben."

Dzsudzsák Balázs nem foglalkozik a pletykákkal Forrás: Dzsudzsák Balázs/Instagram
Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Vajna Timinek üzent Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-vajna-timinek-uzent-arnold-schwarzenegger.htmlAndy Vajna halála után felesége, Vajna Timi rengeteg embertől kap üzenetet, Arnold Schwarzenegger is kifejezte részvétét. TV + SztárokOrigoHalottlátótól kért segítséget meggyilkolása előtt VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190125-halottlatotol-kert-segitseget-meggyilkolasa-elott-vv-novozanszki-fanni.htmlNovozánszki Fannival való kapcsolatáról Kiss Kató, halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen. TV + Sztárok--Ezt csinálja ma a Barátok közt egykori sztárja, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezt-csinalja-ma-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-deutsch-anita.htmlDeutsch Anita a tévékamerák előtt elárulta, mivel keresi most a kenyerét. TV + Sztárok--A Fiumei úti temetőben, a 41-es művészparcellában temethetik el Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190125-a-fiumei-uti-temetoben-a-41es-muveszparcellaban-temethetik-el-andy-vajnat.htmlCsütörtökön, Budapesten temetik el Andy Vajnát a Fiumei úti temetőben.TV + Sztárok--Axente Vanessa modellt eljegyezte kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190124-axente-vanessa-modelt-eljegyezte-kedvese.htmlA világ legfelkapottabb modelljei közé tartozik a magyar szupermodell, Axente Vanessa. A csinos lánynak szilveszterkor kérték meg a kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.