Dzsudzsák Balázs egy interjúban elárulta, hogy nem foglalkozik a róla szóló pletykákkal. Mint mondja, nincs ideje arra, hogy különböző híreszteléseket cáfoljon.

Egy hosszabb interjút adott Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak, amelyben kifejtette például azt, hogy mennyire megdöbbentette, milyen nehezen talált magának új klubot. A labdarúgó a karrierje mellett mesélt arról is, hogy jól tudja, hogy gyakori szereplője a bulvárlapoknak, és követi azokat az eseményeket, amelyek Magyarországon történnek, de a pletykákkal nem foglalkozik.

Nem keresem a nyilvánosságot csak azért, hogy álhíreket cáfoljak. Élem az életem, azért dolgozom, hogy jó formában lépjek pályára, és nem rontom el a napomat azzal, hogy melyik bulvárlap melyik lánnyal »látott« Nyírlugoson, vagy hogy hány milliót kértem a Viditől és a Fraditól. Felesleges időpocsékolás, ráadásul másnap újabb pletykát kellene cáfolnom. Aki ismer és mellettem áll, tudja, mennyi a valóságalapja az ilyen cikkeknek. Próbálok hiteles maradni, ha úgy érzem, szólnom kell, jelentkezem. Mindegy, mit írnak, a legfontosabb, hogy jól érzem magam a bőrömben."

Dzsudzsák Balázs nem foglalkozik a pletykákkalForrás: Dzsudzsák Balázs/Instagram