Büdös gyertyák gyártásából él az amerikai férfi, Jeffrey Bennett

Forrás: Facebook/Stinky Candle Company -
hányás vállalkozás büdös gyertya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer illatgyertyát értékesít a férfi, csakhogy ezek nem hagyományos, az otthonunk kellemesebbé tételére hivatott mécsesek, hiszen büdösebbnél büdösebbek.

Büdös gyertyákra épített vállalkozást az 57 éves Jeffrey Bennett, miután feltűnt neki, hogy a családja odavan az illatos mécsesekért, de a piacról hiányoznak a rossz szagú gyertyák. 2013-ban kezdett kísérletezni a termék gyártásával, egy évvel később pedig már működő cég lett a furcsa ötletből. Azóta folyamatosan növekszik a vállalat, és többféle igazán büdös gyertyával büszkélkedhetnek.

Így készül a büdös gyertya Forrás: Facebook/Stinky Candle Company

Van benzinszagú mécsesük, de hányás, ázott kutya vagy éppen rothadó hús szagát árasztó is található a kínálatukban. A tulajdonos elárulta, általában vicces ajándéknak veszik az emberek a terméküket – írja a Metro.

Erdőben kóborolt a hároméves kisfiú, Casey Hathaway: állítja, egy medve vigyázott ráhttp://www.life.hu/news/20190129-erdoben-koborolt-a-haromeves-kisfiu-casey-hathaway-allitja-egy-medve-vigyazott-ra.htmlKét napig kóborolt Észak-Karolinában egy erdőben a kisfiú, aki a megtalálása után azt mondta, egy medve vigyázott rá. NewsOrigoEgy oposszum lopta el a show-t a Veracruz–Puebla focimeccsen: videóhttp://www.life.hu/news/20190128-egy-oposszum-lopta-el-a-showt-a-veracruzpuebla-focimeccsen-video.htmlOposszum rontott be a pályára a mexikói focibajnokság egyik meccsén. A kis állat ellopta a show-t, 5 percet töltött a gyepen, mire sikerült befogni. News--Leo Blanco Michael Jacksonná műtteti magát, ez az álmahttp://www.life.hu/news/20190128-leo-blanco-michael-jaskonna-mutteti-magat-ez-az-alma.htmlEddig 42 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra a 22 éves Leo Blanco. Az argentin fiatalember minden vágya, hogy példaképére, Michael Jacksonra hasonlítson. News--Nyolc nap szabadságot kapnak a 30-as szingli nők Kínábanhttp://www.life.hu/news/20190128-nyolc-nap-szabadsagot-kapnak-a-30as-szingli-nok-kinaban.htmlKínában nyolc szabadnapot kapnak a szingli 30-as nők. NewsOrigoPénisz alakban fut Claire: sztár lett a netenhttp://www.life.hu/news/20190128-penisz-alakban-fut-claire-sztar-lett-a-neten.htmlClaire először véletlenül futott pénisz alakban, azóta azonban ez lett a küldetése: imádják a netezők. NewsOrigoEgy buszsofőr és egy taxis felpofozta egymást egy budapesti buszmegállóbanhttp://www.life.hu/news/20190125-egy-buszsofor-es-egy-taxis-pofozta-fel-egymast-egy-budapesti-buszmegalloban.htmlEgy buszsofőr és egy taxis úgy összeveszett Budapesten, hogy a vita hevében fel is pofozták egymást. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.