Sebestyén Balázs autóját elvontatták, miután tilosban parkolt: mire véget ért a családi program, a kocsi már sehol sem volt. 

Kellemetlen meglepetésben volt része Sebestyén Balázsnak, miután a családjával ellátogatott a cirkuszba. A műsorvezető rossz helyen parkolt az autójával, ami az előadás végére már sehol sem volt. Elvontatták a kocsiját, amiről Facebook-oldalán is tájékoztatta rajongóit. Természetesen az autó végül meglett, és vissza is kapta, miután kifizette a 22 ezer forintos bírságot. Ezen kívül felvetette, több parkoló kellene a cirkusz és az állatkert környékére.

Elvontatták Balázs kocsijátFotó: Adrián Zoltán - Origo

„Egyébként elképesztő, hogy ha már a Cirkusz-Állatkert-Gyógyfürdő közelében nem tudják megoldani az autóval érkezők számára a normális parkolást, és mindenki ott teszi le a kocsiját, ahol tudja – elképesztő káosz közepette –, akkor legalább az itteni büntetésekből és az autó-elvitelekből beszedett összeget fordíthatnák végre egy normális parkolás kiépítésére. Nyilván aranybánya itt (is) a büntetésekből kaszálni (22.000 forint autónként), de szívesebben parkolna az ember a fák melletti sár és a záróvonalak helyett egy kulturáltan kialakított parkolóhelyen, vagy éppen parkolóházban! Úgy, hogy minden hétvégén több ezren mennek az állatkertbe, több száz család a cirkuszba, a fürdőről már nem is beszélve...” – írta Balázs a Facebook-oldalán.