Fésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. 

Fésűs Nelly még 2017-ben volt részese egy autóbalesetnek, amely során egy ember könnyebben, egy pedig súlyosabban megsérült. A nyomozás lezárása után az ügyészség az ügyet közvetítői eljárásra utalta, vagyis tárgyalótermen kívül egyezhetett meg a színésznő a súlyos sérülttel. Ez azt jelenti, hogy amennyiben megállapodás születik kettejük között, nem kerül bíróság elé az ügy, és ez így is történt.

Fésűs Nelly megegyezett az ügy sérültjévelFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„A közvetítői eljárás befejeződött, az érdemi ügyészi határozat meghozatala folyamatban van” – közölte a Blikkel a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya, tehát sikerült megegyezniük, ezt Fésűs Nelly férje is megerősítette. Igen, igaz a hír. Az ügy lezárult, végre vége. Megkönnyebbültünk” – mondta Vajtó Lajos, de részleteket nem közölt. Egy bennfentes azonban igen. „Fésűs Nelly és a másik autót vezető hölgy végül megegyeztek. A sérült nő nem haragudott Fésűsre, főleg, mivel a színésznő gyakran érdeklődött az állapota felől. Szerencsére hamar megegyeztek az összegben is. Fésűs Nelly végül több millió forintos fájdalomdíjat fizetett” – árulta el az illető. Egy az ügytől független ügyvéd pedig azt közölte, nem meglepő a milliós kártérítés. Ilyen esetekben vagyoni és nem vagyoni kárról is szó van. Az előbbit számlákkal lehet igazolni. Ide tartoznak a kórházi kezelés költségei, a későbbi rehabilitáció vagy gyógytorna díja, de akár napra lebontva a kihagyott munkaidő után járó összeg is. A sérült autó értéke is megállapítható. A nem vagyoni kár megtérítése már nehezebb kérdés. A sérelemdíj, amit az esetleges lelki vagy mentális megrázkódtatásért kell fizetni, külön megállapodást igényel” – magyarázta dr. Szilágyi Roland ügyvéd.