ValóVilág 9: Hunor önzetlenül segített Rolinak leborotválni a mellszőrét

valóvilág ValóVilág 9 borotva VV Roli VV Hunor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szoros barátság alakult ki a ValóVilág 9 villájában Hunor és Roli között. Olyannyira, hogy az önzetlen Hunor most Roli mellszőrzetét is lenyírta.

Arcszőrzetét borotválta a ValóVilág 9 villájában Roli, majd a nyíróval mellkasszőrzetét is rendbe akarta tenni. Ám Hunor hozzáértőbbnek bizonyult, így átvette barátjától a célszerszámot, hogy saját kezébe vegye a dolgok irányítását.

Nagy műgonddal lenyírta Roli mellkasszőrzetét, így szoros barátságról tett tanúbizonyságot. Hunor önzetlenségből csillagos ötöst kap.

Hosszú Katinkával új edzője, Petrov Árpád is szokott kiabálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190213-hosszu-katinkaval-uj-edzoje-petrov-arpad-is-szokott-kiabalni.htmlFél éve edzi Petrov Árpád Hosszú Katinkát, és ő sem kíméli az úszónőt. Kiabálni is szokott vele, de nem a versenyein. TV + Sztárok--Lánya levelének közzététele miatt a brit királyi család beperelheti Thomas Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190213-lanya-levelenek-kozzetetele-miatt-a-brit-kiralyi-csalad-beperelheti-thomas-marklet.htmlJogsértés miatt beperelheti a brit királyi család Meghan Markle apját, Thomast. TV + Sztárok--Szembesítették a ValóVilág 9 játékosait: kemény kérdéseket tettek fel egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-szembesitettek-a-valovilag-jatekosait-kemeny-kerdeseket-tettek-fel-egymasnak.htmlKözeledik a ValóVilág 9 újabb párbaja, de előtte még szembesítették egymással a játékosokat: olyan kérdéseket kellett egymásnak feltenniük, amit korábban soha. TV + SztárokOrigoNyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nyertes-zsuzsa-halott-barataival-kommunikal-a-gondolatatvitel-segitsegevel.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. TV + SztárokOrigoPirner Alma bikiniben pózol, megmutatja gyönyörű alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pirner-alma-bikiniben-pozol-megmutatja-gyonyoru-alakjat.htmlBikiniben villantotta meg hatalmas kebleit Pirner Alma, aki Marokkóban pihen. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston félmeztelenül ölelgeti a fodrászát egy soha nem látott fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-jennifer-aniston-felmeztelenul-olelgeti-fodraszat-egy-soha-nem-latott-foton.htmlÖtvenedik születésnapját ünnepelte a napokban Jennifer Aniston. Ebből az alkalomból fodrásza, Chris McMillan köszöntötte őt egy pikáns fotóval közösségi oldalán. A képen félmeztelenül simulnak egymáshoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.