ValóVilág 9 VV Roli VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ9  játékosai gipszszobrot készítettek egymás testéből, aközben történt a malőr. Zsu felsértette Greg bőrét. 

"B*zdmeg, azt hittem, a Zsút felrúgom a g*cibe. Nekem nyomta a ragasztópisztolyt és lejött a bőröm. Ez hülye" - panaszkodott Rolinak Greg.

Adri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigoDöbbenetes módon tanult meg szaxofonozni Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-dobbenetes-modon-tanult-meg-szaxofonozni-marcellina-zenesz.htmlMarcellina akkor érte el a legnagyobb zenei sikereket, amikor megkezdte szólókarrierjét mint énekes és szaxofonos. A művész most elárulta, mi köze van egy szállodai mellékhelyiségnek a sikerig vezető útjához. TV + SztárokOrigoKijött az drogelvonóról Curtis: véget ért a 6 hetes kezeléshttp://www.life.hu/sztarok/20190217-kijott-az-elvonorol-curtis.htmlVéget ért Curtis 6 hetes méregtelenítő programja a drogelvonón. A zenész üzent rajongóinak. TV + Sztárok--Lelki okok miatt lett vegetáriánus Peller Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-lelki-okok-miatt-lett-vegetarianus-peller-mariann-musorvezeto.htmlA színésznő egy traumatikus történés miatt döntött úgy, hogy hátralevő életében nem eszik többé húst. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: belezúgott párbajellenfelébe, VV Adriba Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag9-belezugott-parbajellenfelebe-vv-adriba-vv-roli.htmlRomantikus reggeli ébresztővel kedveskedett Roli a párbajellenfelének, Adrinak, aki szemlátomást nem is tudta hova tenni a dolgot hirtelen. TV + Sztárok--Story Gála: megmutatta új szerelmét Kiskeró exe, Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-megmutatta-uj-szerelmet-kiskero-exe-dancs-annamari.htmlDancs Annamari új kedvesével jelent meg szombaton a Story Gálán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.