A telihold beárnyékolhatja a tízmilliószoros napot

Forrás: Thinkstock -
telihold buddhista szerencse tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma minden tízmilliószoros erővel hat, de a telihold beárnyékolhatja a jó energiákat.

Ez a tízmilliószoros nap más, mint a többi, méghozzá a telihold miatt. Ez ugyanis feszültséget és türelmetlenséget hozhat, és nem ezek azok az energiák, amikre egy ilyen napon koncentrálni érdemes – írja a Ripost. A tízmilliószoros napon ugyanis tízmilliószoros erővel hat vissza minden: tettünk és gondolatunk ereje, legyen az akár pozitív, akár negatív.

Tízmilliószoros nap van Forrás: Thinkstock

A buddhista tanítás szerint ilyenkor kerülni kell a rombolást, a lopást, a szexuális együttlétet, a részegséget, a fényűző mulatságokat, az éneklést, a táncot és a díszes ruhát. Próbálj a telihold rossz energiái ellenére a pozitív gondolatokra koncentrálni: adj hálát és engedd át magad a szeretetnek.

Újabb keresés indul az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép megtalálásárahttp://www.life.hu/news/20190219-ujabb-kereses-indul-az-5-evvel-ezelott-eltunt-malaj-gep-megtalalasara.htmlA mai napig nem találták meg az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító gépet. Most új, minden eddiginél nagyobb keresőexpedíciót terveznek indítani. News--Hóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190218-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését – írta az MTI. NewsOrigoPénteken itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190219-penteken-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlVége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.News--Pisilő férfi fotója került fel a Google Mapsrehttp://www.life.hu/news/20190218-pisilo-ferfi-fotoja-kerult-fel-a-google-mapsre.htmlPisilés közben fotózott le a Google egy férfit Mexikóban. A felvétel felkerült az internetre. News--Így fogták el a rendőrök a szökött rabot – Videóhttp://www.life.hu/news/20190218-igy-fogtak-el-a-rendorok-a-szokott-rabot.htmlKitüntette a hatóság azon munkatársait, akik részt vettek a szökött fegyveres rab elfogásában. A sajtótájékoztatón olyan videókat is megmutattak az eseményekről, amiket eddig még nem láttunk. NewsThinkstockIdőjárás: gyönyörű, kora tavaszias napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190218-idojaras-gyonyoru-kora-tavaszias-napok-jonnek.htmlÖrülhetek azok, akik már nagyon várják a tavaszt, péntekig biztosan kitart a kellemes, enyhe idő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.