Michael Jackson hétfőnként nem beszélt, jó oka volt rá

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
pihenés Gyles Brandreth Michael Jackson beszéd energia Uri Geller sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös szokásai voltak Michael Jacksonnak, most pedig egy újabb látott napvilágot. Mint kiderült: a pop királya hétfőnként nem szólalt meg. 

Brandeth Gyles író, televíziós személyiség mesélte el a különös történetet, miszerint egyszer nagyon megsértette Michael Jackson.

Michael Jackson hétfőnként nem szólalt meg Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A The Sun szerint Gyles és Uri Geller beszálltak egy liftbe, amelyben Jacko is utazott. Gyles úgy gondolta, hogy megpróbál vele beszélgetni, hiszen talán soha többé nem lesz erre lehetősége. Még a legendás moonwalkot is utánozta, ám Michael Jackson egy szót sem szólt.

Amikor a pop királya kiszállt a liftből, Uri Geller közölte vele, hogy Jacko hétfőnként nem beszél, hogy spóroljon az energiáival.

Meghan Markle-t New Yorkban fotózták le: babaváró bulija lesz a hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-meghan-marklet-new-yorkban-fotoztak-le-babavaro-bulija-lesz-a-hercegnenek.htmlMeghan Markle lebukott: a hercegnét New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--Lukács Miki elárulta, évekkel ezelőtt egyik randijukon hatalmasat esett Peller Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190219-lukacs-miki-elarulta-evekkel-ezelott-egyik-randijukon-hatalmasat-esett-peller-anna.htmlLukács Miki elárulta, egyik randijukon Peller Anna hatalmasat esett. TV + Sztárok--Új játékosok érkeztek az Exatlon Hungarybehttp://www.life.hu/sztarok/20190219-uj-jatekosok-erkeztek-az-exatlon-hungarybe.htmlÚjabb versenyzők érkeztek az Exatlon Hungary című műsorba. TV + SztárokOrigoPalik László csak zöldséget és gyümölcsöt eszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-palik-laszlo-csak-zoldseget-es-gyumolcsot-eszik.htmlPalik László már egy jó ideje nem kalandozik az ízek világában, két dologra redukálta a mindennapi étkezését. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka volt a meccs sztárvendége, de a tévé nem igazán mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hosszu-katinka-volt-a-meccs-sztarvendege-de-a-teve-nem-igazan-mutatta-meg.htmlA háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka végezhette el a kezdőrúgást a szlovákiai Dunaszerdahelyen, az FC DAC–SK Slovan meccsen. Az úszónőt azonban alig mutatta a tévé, helyette az egyik csapat edzőjét láthatták a nézők. TV + Sztárok--Tóth Verától fogyása miatt pártoltak el a barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-toth-veratol-fogyasa-miatt-partoltak-el-a-baratok.htmlTóth Vera elárulta, miután elkezdett fogyni, sok barátja elpártolt mellőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.