Éjszaka meghalt egy ember egy miskolci lakástűzben

Forrás: Shutterstock -
holttest tűzoltó Miskolc lakástűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt egy lakás Miskolcon, a tűzoltók a tűz eloltása után egy holttestet találtak bent.

Éjszaka tűz ütött ki egy Forgács Antal utcai lakóház egyik szobájában Miskolcon – számolt be róla a Katasztrófavédelem.

A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az ingatlan átvizsgálása során egy holttestet találtak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Szélvihar pusztít Olaszországban és Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190224-szelvihar-pusztit-olaszorszagban-es-horvatorszagban.htmlLegalább három ember meghalt szombaton Olaszországban a fákat kicsavaró és falakat ledöntő, erős szelek pusztításában, miközben a horvátországi adriai partvidéken végigsöprő, viharos erejű szelek autókat rongáltak meg, ablakokat törtek be, és közlekedési fennakadásokat okoztak. News--Tavaszias idő várható: felmelegedésre és napsütésre kell számítanihttp://www.life.hu/news/20190224-tavaszias-ido-varhato-felmelegedesre-es-napsutesre-kell-szamitani.htmlA múlt héten már kaphattunk egy kis ízelítőt abból, milyen, amikor a hideg napok után végre beköszönt a tavasz. És bár a hőmérséklet a hétvégre ismét egy kicsit visszaesett, a jövő héten újra érezhetjük a napsugarak melegségét. News--Több mint 100 éve kihaltnak hitt óriásteknőst találtak Galápagosonhttp://www.life.hu/news/20190222-tobb-mint-100-eve-kihaltnak-hitt-oriasteknost-talaltak-galapagoson.htmlOlyan óriásteknősfaj élő egyedére bukkantak a Galápagos-szigetcsoporthoz tartozó Fernandina-szigetén, amelyről már több mint 100 éve azt hitték, hogy kihalt. NewsOrigoItt az új netes kihívás: a gyerekekre a legveszélyesebbhttp://www.life.hu/news/20190220-itt-az-uj-netes-kihivas-a-gyerekre-a-legveszelyesebb.htmlAz internetes kihívások korát éljük, ám ezek nem mindig biztonságosak. Most egy újabb őrület hódítja meg az USA-t, amely különösen a gyerekekre veszélyes. News--Így néznek ki Észak-Koreában a rendőrnők - Fotókhttp://www.life.hu/news/20190222-igy-neznek-ki-eszakkoreaban-a-rendornok.htmlElszánt arckifejezéssel, csinos ruhában figyelnek a rendre Észak-Koreában a rendőrnők. Így néznek ki munka közben. NewsOrigoEgy műholdas felvételen úgy tűnik, mintha ufó parkolna a Holdonhttp://www.life.hu/news/20190220-egy-muholdas-felvetelen-ugy-tunik-mintha-ufo-parkolna-a-holdon.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Hold két krátere között nem kőhalom látható, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem egy ufó parkolta le ott a járművét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.