Erzsébet királynő megajándékozza Meghan Markle-t elhivatottsága miatt

Forrás: AFP/Jim Clarke -
Erzsébet királynő Meghan Markle ajándék munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek szerint Erzsébet királynő nagyon különleges ajándékkal szeretné meglepni Meghan Markle-t kemény munkájáért.

Sokaknak feltűnhetett, hogy Meghan Markle nem állt le kötelességei teljesítésével annak ellenére sem, hogy már igen nagy a pocakja. Ez pedig nemcsak az embereket nyűgözte le, de Erzsébet királynőt is, aki a bennfentesek szerint a kemény munkát és a lojalitást tiszteli a legjobban. Meghan Markle pedig erején felül próbálja elvégezni minden hivatalos feladatát még várandósan is, ezt pedig értékeli az uralkodó.

Erzsébet királynő értékeli Meghan Markle elhivatottságát Forrás: AFP/Jim Clarke

És habár nagyon ritkán dicséri meg családtagjait elvégzett munkájukért, a hírek szerint azt tervezi, hogy különleges ajándékkal és egy kézzel írt levéllel jutalmazza Meghant kitartásáért – írja a The Sun. A bennfentesek szerint ugyanis Erzsébetet lenyűgözte a hercegné munkamorálja. „A királynőt meglepte a hercegnő energiája és állóképessége, figyelembe véve azt, hogy várandós” – mondta egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.