Feladta magát a férfi a rendőrségen, aki egy kisfiút pofozott fel a pláza mozgólépcsőjén

Forrás: AFP -
pofon feladás rendőrség mozgólépcső pláza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki az egyik fővárosi bevásárlóközpont mozgólépcsőjén váratlanul arcul ütött egy kisgyermeket.

Durva jelenet zajlott le a minap az egyik budapesti bevásárlóközpont mozgólépcsőjén. A 10 éves Laci és testvére, a 14 éves Lilla igyekezett az anyukájukhoz, amikor egy férfi odalépett hozzájuk, és a kisfiúnak lekevert egy nagy pofont, aki ettől szinte sokkos állapotba került. A Bors azt írja, a szemtanúk szerint a gyermekek semmi rosszat nem tettek.

Az egyik boltnál vártam a gyerekeimet, amikor a lányom őrjöngve, sírva hívott fel, hogy megütötték a testvérét. Mint egy őrült, úgy rohantam eléjük, de a támadónak már hűlt helye volt" – nyilatkozta az anyuka a lapnak.

A férfi ellen körözést adtak ki, majd nem sokkal később ő maga sétált be a rendőrségre, és feladta magát.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP
Időjárás: élénk szél és záporok is lehetnek hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190301-idojaras-elenk-szel-es-zaporok-is-lehetnek-hetvegen.htmlMegérkezett a tavasz, és vele együtt a kissé hűvösebb, barátságtalanabb idő is. NewsOrigoHatalmas jéghegy szakadhat le az Antarktiszrőlhttp://www.life.hu/news/20190228-hatalmas-jeghegy-szakadhat-le-az-antarktiszrol.htmlHamarosan hatalmas jéghegy szakadhat le az Antarktiszről, ami súlyos következményekkel járhat. NewsOrigoSzeretője elásott holtteste fölött tartott grillpartit a szegedi nőhttp://www.life.hu/news/20190228-szeretoje-elasott-holtteste-folott-tartott-grillpartit-a-szegedi-no.htmlMár két éve kereste családja a szegedi B. Ildikót. A gyanú szerint az asszonyt szeretője, V. Anita fojthatta meg. Mostani élettársát, F. Győzőt bűnpártolással vádolják. Úgy tudni, grillpartit is rendeztek az holttest felett. News--Nem VV Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított, B. László mosógépébenhttp://www.life.hu/news/20190228-nem-vv-fanni-hajszalait-talaltak-meg-a-gyanusitott-b-laszlo-mosogepeben.htmlKiderült, hogy mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyilkossággal gyanúsított B. László mosógépében. News--Csatornafedélbe szorult patkányt mentettek ki a tűzoltókhttp://www.life.hu/news/20190227-csatornafedelbe-szorult-patkanyt-mentettek-a-tuzoltok.htmlCsatornafedélbe szorult patkány sikoltozott a németországi Bensheimben. Az állatmentők értesítették a tűzoltókat, akik megmentették a kétségbeesett állatot. NewsOrigoFeje tetejére állt az időjárás februárban Európábanhttp://www.life.hu/news/20190227-feje-tetejere-allt-az-idojaras-februarban-europaban.htmlA klímaváltozás újabb lehetséges jeleként a feje tetejére állt az időjárás idén februárban Európában: melegrekord dőlt meg Nagy-Britanniában, korán érkezett a tavasz Franciaországba és Skandináviába, de havazott Törökországban és Görögországban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.