Dögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikó

Forrás: RTL2 -
Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. 

Nádai Anikó – a férfiak legnagyobb örömére – dögös fotót posztolt magáról az Instagram-oldalára, amelyhez ezt írta: „Gyorsan elment ez a két nap... egy év múlva talán újra”.

Babos Tímea szakított edzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-babos-timea-teniszezo-szakitott-edzojevel-nikola-horvattal.htmlA teniszező Babos Tímea lezárta az együttműködést eddig edzőjével, Nikola Horvattal.TV + Sztárok--Ezért kér minden alkalomra drága ékszert férjétől, Buraktól Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-ezert-ker-minden-alkalomra-draga-ekszert-ferjetol-buraktol-csosz-bogi.htmlCsősz Bogi boldog és szerelmes, de azt vallja, jobb, ha az embernek van B-terve. A Törökországban élő színésznő úgy véli, a legjobb, ha egy nő ékszerbe fekteti a vagyonát, így, ha bármi baj van, rögtön pénzzé teheti azt. TV + Sztárok--MC Hawer és barátnője vették kézbe VV Zsuzsu karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-mc-hawer-es-baratnoje-vettek-kezbe-vv-zsuzsu-valovilag-karrierjet.htmlMég egy hete sincs, hogy megnyerte a ValóVilágot Zsuzsu, máris hivatalos Facebook-oldalán hirdeti a fellépéseit. A lány útjának egyengetését az alkoholizmusból kigyógyult MC Hawer vette kézbe, amit sokan nem néznek jó szemmel. TV + SztárokOrigoEgyütt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatta le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.