Curtis magára tetováltatta kedvese nevét

Forrás: Facebook / Curtis -
párkapcsolat szerelem Curtis tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok dolgon ment át az utóbbi időben Curtis és kedvese, Kriszti. A rapper nemrégiben jött ki az elvonóról, miután beismerte, hogy drogproblémákkal küzd. Úgy tűnik, szerette volna megköszönni kedvesének, hogy mellette állt, ehhez pedig különleges ajándékot választott. 

"Hegyeket másztam meg érted. Mert a rosszban is láttad a szépet..." – írta az Instagramra feltöltött fotójához Curtis. A képen a legújabb tetoválása látható. A rapper nemrégiben jött ki az elvonóról, miután beismerte, hogy valóban drogproblémákkal küzd. Ez alatt az idő alatt a menyasszonya, Kriszti kitartott mellette, támogatta kedvesét.

Nehéz időszak áll mögöttük, valószínűleg azért gondolta úgy Curtis, hogy még inkább szeretné kifejezni az összetartozásukat. Ennek jeleként magára tetováltatta kedvese, Kriszti nevét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Hegyeket másztam meg érted Mert a rosszban is láttad a szépet....” @krisztike.09.26

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.