Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apának

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Nánási Pál anya Ördög Nóra apa megszólítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. 

Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeik születése óta nagyon gyakran hívják egymást apának és anyának, ezzel sokáig nem is volt problémájuk, bár azt megjegyezték, tudják, hogy nem javasolt. Legújabb utazós videóikban azonban már észre lehet venni, hogy tudatosan odafigyelnek a megszólításokra.

Ördög Nóra és Nánási Pál többé nem szólítják egymást anyának és apának Fotó: M. Schmidt János/Origo

„Egymás között anya-apázzuk egymást, és emiatt már egy csomóan ránk szóltak, hogy ezt fejezzük be, mert ennek rossz vége lehet, de azt gondolom, hogy mi ezt viccből csináljuk. Pont most beszéltük meg, hogy változtatunk, mert láttunk egy nagyon rossz példát, és mondtam, hogy én nem akarok ilyen lenni" – idézi a Bors Nóra korábbi nyilatkozatát. Nemrég Majoros Hajni fejtette ki az ezzel kapcsolatos tapasztalatait, a szakértő, Rusz Edit pedig továbbra is óva int mindenkit attól, hogy az anya és apa megnevezéseket használják a szülők.

Nem szabad, hülyeség, én be is tiltanám!

Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnoje-visszater-a-szinpadra.htmlPál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik. TV + Sztárok--Gelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigoÍgy él most Berencsi Attila, azaz Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-igy-el-most-berencsi-attila-azaz-beri-ary.htmlBeri Ary elárulta, felhagyott káros szenvedélyeivel és hamarosan debütál új zenekarával. TV + SztárokOrigoHargitai Bea megharapta Evander Holyfield füléthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-hargitai-bea-megharapta-evander-holyfield-fulet.htmlHargiai Bea egy szórakozóhelyen találkozott egy profi ökölvívóval, akinek megharapta a fülét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDér Heni bikiniben mutatta meg idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-der-heni-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlBámulatos testet villantott Dér Heni: bikinis fotóval kedveskedett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné és Meghan Markle hasonmásai eljátszották, hogyan verekszenek a hercegnékhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-katalin-hercegne-es-meghan-markle-hasonmasai-eljatszottak-hogyan-verekszenek.htmlAlison Jackson fotós megörökítette a két hercegnő cicaharcát: szerinte így verekszik Katalin és Meghan a palotában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.