Ördög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. 

Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeik születése óta nagyon gyakran hívják egymást apának és anyának, ezzel sokáig nem is volt problémájuk, bár azt megjegyezték, tudják, hogy nem javasolt. Legújabb utazós videóikban azonban már észre lehet venni, hogy tudatosan odafigyelnek a megszólításokra.

Ördög Nóra és Nánási Pál többé nem szólítják egymást anyának és apánakFotó: M. Schmidt János/Origo

„Egymás között anya-apázzuk egymást, és emiatt már egy csomóan ránk szóltak, hogy ezt fejezzük be, mert ennek rossz vége lehet, de azt gondolom, hogy mi ezt viccből csináljuk. Pont most beszéltük meg, hogy változtatunk, mert láttunk egy nagyon rossz példát, és mondtam, hogy én nem akarok ilyen lenni" – idézi a Bors Nóra korábbi nyilatkozatát. Nemrég Majoros Hajni fejtette ki az ezzel kapcsolatos tapasztalatait, a szakértő, Rusz Edit pedig továbbra is óva int mindenkit attól, hogy az anya és apa megnevezéseket használják a szülők. 

Nem szabad, hülyeség, én be is tiltanám! Két ember között a legfőbb kapocs nem az anyaság vagy az apaság, tehát a közös gyerek, hanem a nő és a férfi kapcsolata. Ha nem a szerelmemet szólítom meg, hanem a gyermekem apját vagy anyját, az azt mutatja, hogy mint szülők jól funkcionálunk, de mint házaspár nem" – mondta a szakértő.